Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

SERVICE OG REPARATION

Industri- og marineudstyr skal have udført service med jævne mellemrum – af hensyn til produktets sikkerhed og levetid.

Service døgnet rundt

Service og reparation af industri- og marineudstyr

Ønsker du reparation, eftermontering eller enhver form for service udføres det af West-Marine A/S enten på vores værksted, på skibet eller på selve riggen – når som helst, og hvor som helst i verden.

Vores dygtige medarbejdere har en bred viden og stor erfaring inden for service og reparation af udstyr til både marine, offshore og industri. Vi er landets førende eksperter indenfor overhaling af thrustere, hvor vi har hjulpet alt fra Esvagt, Molslinjen, Monjasa. Cadeler og mange flere.  

Reparation af marineudstyr

Servicebiler med specialværktøj

Vi har adskillige biler, der altid er på farten. Servicebilerne er udstyret med hjælpeværktøjer og de mest anvendte reservedele. Når vi rejser udenlands er det i tæt samarbejde med dig, der rekvirerer os til et arbejde på fx en boreplatform eller et skib.

 • Døgnvagt 24/7 365 

Vi er ved telefonen 24 timer i døgnet 7 dage om ugen 365 dage om året. Vi hjælper dig på alle tidspunkter af døgnet, når en thruster, motor, kran eller pumpe ikke længere fungerer.

Ønsker du produkter med fuld funktionsdygtighed hver dag, er det en god ide at få dem serviceret med jævne mellemrum. Statistikker viser, at produkter, der bliver serviceret med faste intervaller, har en længere levetid. Du kan med regelmæssig service altid trygt stole på både funktion og sikkerhed – og så er der jo også økonomiske fordele.

Reparation på værksted i Esbjerg

En Scania-motor bliver hejst ned i en fiskekutter i Esbjerg Fiskerihavn. Akuratesse og cm var nogle af de ord, der fortalte om præcisionsarbejdet.

Worldwide service

Vi tilbyder service, vedligehold og overvågning af installationer over hele verden.

Specialuddannede montører rejser verden rundt for at yde service på fx. thrustere, turbiner eller gear, marinepumper eller andet skibsudstyr. Montørerne er ajour med den nyeste udvikling, de har en relevant uddannelse og fokuserer på sikkerheden med et klart mål for øjet: At udføre kvalitetsarbejde, hurtigt og effektivt til din tilfredshed.

Fuldt udstyret værksted

I Esbjerg har vi et fuldt udstyret serviceværksted bl.a. med to store kraner, der har en løftekapacitet på 25 tons. Kranerne kræver certifikat af brugeren, ligesom de er låst, når de ikke er i funktion af sikkerhedsmæssige årsager.

Med disse tunge drenge kan vi arbejde på fx større pumper, skibsmotorer eller kæmpe thrustere og azimuther.

Reparation og service af industri- og marineudstyr

Vores specialuddannede montører udfører et bredt udvalg af serviceopgaver:

Reparation af West-Marine ombord

Service af kraner og hydraulik

West-Marine A/S monterer og servicerer skibskraner af ethvert fabrikat sammen med alle typer hydraulisk udstyr, der bruges i den maritime sektor og offshore branchen. Det inkluderer også bremsebelægninger og forskellige typer pakninger.

Reparation og service af pumper

West-Marine A/S leverer, monterer og servicerer pumper og enhver kombination heraf. Vi fremstiller også transportable nødbrandpumper, der er godkendt af Søfartsstyrelsen.

Reparation af Styring og styringskabler

Vi producerer skræddersyede styringskabler, men har også almindelige længder og kombinationer på lager. West-Marine A/S er den danske agent for Kobelt, hvilket gør det muligt for os at levere, montere og servicere deres højkvalitetsstyring til fremdrift.

Reparation af thruster og azimuth

Vi har landets førende eksperter og specialister indenfor service og overhaling af thrustere, hvor vi hjælper vores kunderne verden over. Vi sørger for, at de kan sejle optimalt. 

Som agent og servicecenter for ZF og deres store udvalg af thruster og azimutløsninger har vi en bred og opdateret erfaring inden for dette serviceområde. Med rettidig omhu servicerer vi alle fabrikater af fremdriftssystemer, inklusive aksler og gevind, på alle typer skibe.

Service på Yamaha påhængsmotor

Service af en bådmotor

West-Marine i Esbjerg yder service på bådmotorer af forskellig slags – Yamaha, OXE Diesel og Yanmar indenbords motorer som udenbords motorer. Vi har en speciel ekspertise, når det gælder outboard motorer. Vi håndterer reparationen på stedet eller udfører service på vores værksted.

Service af FRB, MOB både samt andre redningsbåde

Service og udstyring af MOB- og FRB både er endnu et ekspertisefelt. Her kan vi udnytte vores lange og indgående erfaring, som vi har opnået gennem mange års arbejde inden for dette område.

Vi servicerer alle fremdriftstyper såvel som alle fremdriftsmotorer – hvad enten det er indenbords- eller udenbordstyper. 

 

Service på en FOB båd på værkstedet i Esbjerg

Service af en redningsbåd fra brandvæsenet. Endnu et område hvor omhyggelighed og akkuratesse spiller ind.

Serviceopgaver

West-Marine A/S har teknikere, der effektivt rengør, kontrollerer og samler udstyr. Det kan være:

 • Gear
 • Spil (anker fortøjning)
 • Dieselmotor
 • Kobling
 • Bov propeller
 • Påhængsmotorer
 • Lettere smedearbejde
 • Pumper service og reparation
 • Thrustere og Azimuth
 • Fremdrift
 • Styringer
 • Kraner
 • Hovedmotorer
 • MOB-FOB både
 • Yamaha påhængsmotorer
 • Yanmar påhængsmotor

Har du spørgsmål til
vores løsninger og udstyr?

Vi er fleksible og gerne behjælpelig med at servicere og løse dine maritime eller industrielle udfordringer.

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

 • Man-tors

  07:00 - 16:00

 • Fredag

  07:00 - 13:30

 • Lør-søn

  Efter aftale

 • Service året rundt 24/7/365