Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Safe Transfer

Jeres sikkerhed er vores 1. prioritet 

Unik kvalitet og solidt håndværk

Safety Baskets

Vores safety baskets er designet til at sikre effektive overførsler af medarbejdere mellem offshore-installationer, boreplatforme og skibe. Sikkerheden er i top og vores unikke baskets er derfor lavet i et robust, ikke-sammenklappeligt design lavet af AISI 316L rustfrit og støddæmpende for forbedret beskyttelse. 

En del af

West-Marine A/S

Safe Transfer er en del af West-Marine og sammen er vi på en mission om at tilbyde de sikreste offshore løsninger til transfer af medarbejdere. 

Din sikkerhed er vores forretning

Vi er meget stolte af at have bestået den grundige evaluering fra Bureau Veritas Certification og har opnået deres betroede mærke for pålidelighed, bæredygtighed og tillid. Vores førsteklasses safety basket demonstrerer vores ekspertise og engagement i fremragende kvalitet.

Som medlem af Achilles JQS-systemet har vi gennemgået en omfattende indkøbsevaluering, der sikrer vores overholdelse af relevante EU-indkøbsdirektiver og afspejler vores forpligtelse til kvalitet.

Vores basket har også modtaget ABS Type Approval Product Design Assessment (PDA), hvilket bekræfter vores produkts overholdelse af fabrikantens specifikationer, ABS-regler og nationale eller internationale standarder.

Derudover er vi stolte over at have opnået NORSOK-standarden, en meget respekteret sikkerhedsstandard i Norge. Vores 1145-4-N basket er den eneste i verden, der har modtaget denne godkendelse, og den er fuldt certificeret af DNV i overensstemmelse med denne strenge standard.

Sikkerhed for livet

I denne video kan du lære mere om, hvordan vores baskets er konstrueret.

Arbejde til søs kan være farligt, især når det handler om at transportere medarbejdere fra skibe til platforme ude på havet. Fokus skal altid være på at sikre dine medarbejderes sikkerhed. Sikkerhed frem for alt. Det er også det grundlæggende princip for Safe Transfer.

På baggrund af dette har vi udviklet vores unikke safety baskets.

De er designet til at holde evigt og konstrueret til at få medarbejdere til at føle sig trygge uanset vind og andre vejrforhold. Derfor er vores safety baskets certificeret og dokumenteret som de sikreste og mest holdbare på markedet. Vi går aldrig på kompromis. Ligegyldigt om du ikke går på kompromis med dine medarbejderes sikkerhed.

Hvordan fungerer vores safety baskets?

Få et indblik i, hvordan personalet er sikret inde i kurven, og hvor hurtig, sikker og effektiv overførslen mellem offshore-installationer, boreplatforme og fartøjer kan være.

Har du spørgsmål til
vores løsninger og udstyr?

Det er vigtigt at finde den rigtige marine løsning. Vi sidder klar til at hjælpe dig døgnet rundt. 

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365