Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Tradition for sikkerhed

10. september, 2021

Virksomheden Safe Transfer A/S går lidt under radaren hos den almindelige dansker. Produkterne har dog international klang, og de leveres og serviceres over hele verden. ”Det er fantastisk med global succes, men vores egne ambitioner vokser fortsat,” siger vores direktør i Safe Transfer A/S.

Vores safety baskets er både dansk udviklet og produceret og har nu over 35 år bag sig. Det hele startede tilbage i 1985, hvor den danske shippingvirksomhed ESVAGT A/S udviklede produktet. Siden 2014 har Safe Transfer-brandet været ejet og drevet af os hos West-Marine, der leverer både udstyr og services til den maritime branche og offshore industri. 

”Vi kan rapportere efter mere end 35 år i branchen, at vores kunder ikke har oplevet et eneste uheld forbundet med vores baskets”, fortæller Carsten Larsen og fortsætter: 

”Vi har i West-Marine A/S og Safe Transfer A/S en tradition for sikkerhed. Den sikkerhed kommer man ikke sovende til. Vi forsøger hele tiden at gøre produkterne bedre og mere sikre for vores kunder. Det er selvfølgelig rart, at der ikke har været nogen registreret uheld i de 37 år, der er leveret Safe Transfer-baskets.” 

Største sikkerhedsleverandør i flere verdensdele 

Safe Transfer A/S leverer ikke kun sikkerhed til de mange onshore og offshore-projekter i Danmark. Vi har efter mange år på markedet udbygget et større kundekartotek og leverer nu over hele verden. 

Den seneste rapport, vi har udarbejdet, viser, at vi er blandt de største leverandører i flere verdensdele. Vi har store leverancer til eksempelvis Mellemamerika og Sydøstasien. 

”Det er fantastisk, at vi kan være de største leverandører i de dele af verdenen. Det fortæller os, at sikkerhed er et fællessprog, vi alle taler. Uanset om du kommer fra Danmark eller Malaysia, vil du gerne have sikkerhed.” fortæller Carsten Larsen. 

Kvalitetsstempel af sikkerhed

Det er ikke mange år siden, at vi hos Safe Transfer A/S modtog den eftertragtede godkendelse fra NORSOK på vores senest udviklede ”sit-down”-version, en godkendelse, der gives til produkter, som benyttes i olie- og gasindustrien. Og godkendelsen er et kæmpe skulderklap til Safe Transfers produkt, mener Carsten Larsen.

”Godkendelsen kom som en kæmpe forløsning, og det har givet os et kvalitetsstempel. Vi er de eneste på markedet for sikkerhedskurve, der har modtaget den norske NORSOK-sikkerhedsgodkendelse, og det fortæller os, at vores produkt opfylder omverdens krav til sikkerhed.”  

Udover den norske NORSOK-godkendelse har alle Safe Transfer sikkerhedskurve såvel DNV som ABS-godkendelser. Safe Transfer A/S opretholder ligeledes en Bureau Veritas- og Achilles JQS-certificering. Alt falder tilbage på de kræfter og den sikkerhed, der bliver lagt ind i hvert eneste produkt.  

Bæredygtigheden ligger i holdbarheden

Når det kommer til produkter, der bliver udviklet til offshore-industrien, så tænker vi meget på bæredygtighed og klimavenlige materialer til fremtiden. Og Safe Transfer A/S har et holdbart produkt, der adskiller sig fra konkurrenterne i branchen på flere områder. 

”Vores safety baskets holder populært sagt for evigt, men de skal selvfølgelig til sikkerhedstjek med nogle års mellemrum. Vi får løbende baskets ind til service, der har været i brug ved vores kunder i mere end 25 år, og det er jo en fornøjelse at se den gode stand, de er i selv efter mange års brug i et barsk miljø. Bæredygtighed er for os også lang produktlevetid, der gør udskiftninger overflødige, så gør det jo i den forbindelse ikke noget, at vores kunder opnår en langt bedre TCO (Total Cost of Ownership),” fortæller Carsten Larsen. 

Vi tilbyder også udlejningsmuligheder til kunder, så kunderne kan levere sikkerheds baskets tilbage efter et vellykket projekt, hvor behovet for sikker transport er tilfredsstillet. Og de tilbagelevererede baskets vil blive genanvendt til nye kunder. 

Ambitioner for fremtidens sikkerhed 

Safe Transfer A/S er glade for det globale aftryk, vi har sat på sikkerheden i offshore-branchen, hvor primært olieindustrien har haft gavn af vores sikkerhed. Selvom vi bidrager i mange projekter og i mange lande, så er ambitionerne, at flere skal have bedre sikkerhed. Der er mange markeder, som kan bruge en af Safe Transfers baskets. 

”Det er fantastisk med global succes, men vores egne ambitioner vokser fortsat. Der er altid nye markeder og lande, der kan have brug for mere og bedre sikkerhed og i form af vores kurve. Og vi er i gang med at sætte nye ambitioner for Safe Transfers fremtid,” fortæller Carsten Larsen. 

Læs mere om hele Safe Transfer A/S her

safe transfer a/s

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365