Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

OM WEST-MARINE A/S

Om West-Marine kan kort siges: En kontinuerlig vækst har ramt firmaet

En dansk agent

Om West-Marine A/S

Vi udfører løsningsbaseret arbejde, der tager udgangspunkt i kvalitet, sikkerhed og miljø. Og så er det i øvrigt ”tilladt” at forvente det ypperste af os. Det gør vi nemlig selv hver dag!

West-Marine A/S er klar til at tilbyde den service, der er behov for – overalt. Både den maritime og den industrielle sektor arbejder 24/7/365 – det samme gør vi.

Vores serviceafdeling kan kontaktes via vagt-telefon døgnet rundt, hvilket er en vigtig del af West Marines DNA – altid at være til disposition.

ISO Certificering

Indenfor de maritime brancher

Den stigende efterspørgsel efter sikkerhed, kvalitet, miljøhensyn og fokus på arbejdsmiljø har betydet, at vi er i gang med processen henimod at opnå de relevante ISO-standarder, der gælder inden for de maritime brancher.

Du kan – altid – forvente sikker og høj kvalitet fra West-Marine A/S. Det er det, vi laver – når som helst og hvor som helst i verden: 24/7/365.

Hvem er West-Marine A/S?

West-Marine A/S blev grundlagt i 1969 som en handels- og servicevirksomhed med skibe, udstyr til skibe og fjernbetjeningssystemer som omdrejningspunkt. 

I 90’erne flyttede virksomheden ud på Fiskerihavnsgade, hvor den arbejdede med leverancer, udstyr og service til fiskeri, søfart, offshore, industri samt lystbåde.

West-Marine A/S har gennemgået en bemærkelsesværdig udvikling, og vi er nu en virksomhed, der leverer produkter og serviceløsninger til den internationale maritime sektor og offshore branchen – når som helst og hvor som helst i verden: 24/7/365.

Kent Kirk, den tidligere fiskeriminister, er hovedaktionær i West-Marine, hvilket han også er i Nordhavn Power Solutions A/S og Dralle A/S.

West-Marine A/S i Esbjerg - hovedbygningen

Kernen i West-Marine

Den faglige stolthed, håndværket og årtiers erfaring med maritimt udstyr udgør centralnerven i West-Marine. Det handler om kvalitet. Om erfaring. Om at finde de løsninger, der virker allerbedst i selv de hårdeste miljøer.

Om West-Marines værdier

 • Kvalitet
  Vi bestræber os på at levere den højest mulige kvalitet. En tæt dialog med kunden sikrer, at vi er på bølgelængde med hensyn til forventninger. Vi forsøger ikke blot at indfri kundens forventninger, vi forsøger at overgå kundens forventninger til kvalitet.
 • Sikkerhed
  Vi efterlever alle krav om sikkerhed – både for kundens og for vores medarbejderes skyld.
 • Miljø
  Vi bestræber os på at tage mest mulig hensyn til miljøet i alle arbejdsforhold.
 • Fleksibilitet
  Vi kan hurtigt tilpasse os skiftende markedsvilkår ved at levere og producere kundetilpassede løsninger.

Besøg West-Marine A/S

Du er altid velkommen til at aflægge os et besøg på adressen i Esbjerg. Vi har et showroom med et utal af produkter, hvor du fx kan afprøve en Restech linekaster, se nærmere på et DASPOS lækagesystem eller Azcue pumpe. Eller aflæg vort værksted et besøg, hvor vores teknikere er i fuld gang med at reparere fx en motor.

Du kan også høre mere om vores påhængsmotorer

Besøg værkstedet og høre mere om West-Marine

Har du spørgsmål til
vores løsninger og udstyr?

Vi hjælper dig gerne med at servicere, reparere eller finde en anden løsning til det maritime og industri. 

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

 • Man-tors

  07:00 - 16:00

 • Fredag

  07:00 - 13:30

 • Lør-søn

  Efter aftale

 • Service året rundt 24/7/365