Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Yamaha Påhængsmotor

Den højeste kvalitet af motorer kommer fra Yamaha.

Autoriseret forhandler af YAMAHA påhængsmotorer

Yamaha påhængsmotorer er et navn, som er synonymt med høj ydeevne, kvalitet, pålidelighed og lang levetid. I over 50 år er der produceret over 9 millioner påhængsmotorer alle med visionen om, at motoren skal være den bedste af de bedste.

Vi er stolte af at være forhandler af Yamaha påhængsmotorer – outboard motorer. Har du endnu ikke prøvet en Yamaha påhængsmotor? Så kan du forvente en positiv oplevelse, idet kvaliteten er på det allerhøjeste niveau.

Yamaha påhængsmotor
Yama påhængsmotor på værkstede i Esbjerg

Hvad betyder det for dig, at vi er et autoriseret værksted?

Autoriseret værksted for Yamaha produkter betyder, at kvalificerede teknikere udfører reparationer og service på din udenbords Yamaha påhængsmotor.

Endvidere modtager vore teknikere regelmæssig efteruddannelse for hele tiden at være ajour med den nyeste teknologi, hvilket sikrer dig en driftssikker Yamaha påhængsmotor.  

Få den rigtige Yamaha motor til din båd

Uanset om du søger en stor eller lille Yamaha påhængsmotor, kan du være sikker på, at pålidelighed og ydeevne nøje overholdes.              

Portables range          2,5 –  25 Hk
Mid range                   30 – 200 Hk
High Power range   225 – 425 Hk                   
Electric drive              18 –   32 KW
 

Yamaha påhængsmotorer
Reparation af en Yamaha påhængsmotor

Reservedele til din Yamaha motor

Anvendelse af originale Yamaha reservedele gør, at din Yamaha påhængsmotor holder sin værdi, fungerer bedre, bevarer ydeevnen, levetiden forlænges, og du undgår driftstop og komplikationer.

Olie til outboard motorer fra Yamaha
Olie til forbrændingsmotorer omfatter fuld- og halvsyntetiske olier til 2- og 4-takst motorer samt specielle mineralolier. Olierne er også tilpasset en lang række klimatiske og anvendelsesmæssige betingelser.

Sådan plejer du din båds motor

Service er en vigtig del af dit produkts liv. Ethvert produkt, der med jævne mellemrum bliver serviceret, har en længere levetid, fungerer bedre, sikkerheden er i orden – du kan føle dig tryg – og du drager kun økonomiske fordele deraf.

Dokumenter

Service: Yamaha outboard motor

Din Yamaha outboard motor fortjener kun det bedste for at kunne levere optimale præstationer og langsigtet pålidelighed.

Hos West-Marine i Esbjerg arbejder vi efter fabriksafprøvede retningslinjer og bruger kun originale reservedele fra Yamaha. Vores Yamaha reservedele overholder anerkendte standarder for sikkerhed, de er designet til at arbejde gnidningsfrit sammen og kendetegnet ved høj modstandsdygtighed over for slid.  

Har du spørgsmål til
vores løsninger og udstyr

Vore eksperter indenfor Yamaha påhængsmotorer hjælper gerne med råd og vejledning. 

Hvem er Yamaha?

Yamaha er en japansk producent af motorer, der leverer kvalitets motorer til hele verden. Og de har haft mange år til at perfektionere produktet, så du får en pålidelig og holdbar motor.  

Hvorfor skal jeg vælge Yamaha?

Du skal vælge en Yamaha motor, hvis du gerne vil have et produkt, der kan levere den højeste ydeevne og har en lang levetid. 

Og West-Marine kan hjælpe dig med at få et Yamaha-produkt, der passer til dit ønskede behov. 

Hvor får jeg en Yamaha påhængsmotor?

Du får en Yamaha påhængsmotor gennem West-Marine, der er stolt forhandler af produktet.

Har du mod på at prøve kræfter med en Yamaha motor? Så kig forbi West-Marine og vi kan hjælpe dig med at blive flyvende på havet.  

West-Marine A/S er en moderne virksomhed, som markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine og offshore.

Åbningstider

  • Man - tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør - søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365