Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

YAMAHA PÅHÆNGSMOTOR

Den højeste kvalitet af motorer kommer fra Yamaha.

Autoriseret forhandler af

Yamaha Påhængsmotorer

Yamaha påhængsmotorer er et navn, som er synonymt med høj ydeevne, kvalitet, pålidelighed og lang levetid.

I over 50 år er der produceret over 9 millioner påhængsmotorer – alle med visionen om, at motoren skal være den bedste af de bedste. Deres kendetegn er både høj driftssikkerhed og innovative løsninger, og de lever op til dine forventninger om en effektiv og solid påhængsmotor. 

Vi er stolte af at være forhandler af Yamaha påhængsmotorer – outboard motorer.

Har du endnu ikke prøvet en Yamaha påhængsmotor? Så kan du forvente en positiv oplevelse, idet kvaliteten er på det allerhøjeste niveau.

Hvad betyder det for dig, at vi er et autoriseret værksted?

Autoriseret værksted for Yamaha produkter betyder, at kvalificerede teknikere udfører reparationer og service på din udenbords Yamaha påhængsmotor.

Endvidere modtager vore teknikere regelmæssig efteruddannelse for hele tiden at være ajour med den nyeste teknologi, hvilket sikrer dig en driftssikker Yamaha påhængsmotor.  

Yamaha påhængsmotorer

Få den rigtige Yamaha motor til din båd

Uanset om du søger en stor eller lille Yamaha påhængsmotor, kan du være sikker på, at pålidelighed og ydeevne nøje overholdes. Yamaha har et stort og bredt motorprogram, og du kan se nedenfor, hvilke påhængsmotorer, du kan finde gennem West-Marine A/S.               

Electric drive           18-32 KW

Portables range      2,5-25 Hk
Mid range                   30-80 Hk
High Power range   90-200 Hk    
Premium range        225-425 Hk      

Yamaha motor

Vi har reservedele til din Yamaha motor

Anvendelse af originale Yamaha reservedele gør, at din Yamaha påhængsmotor holder sin værdi, fungerer bedre, bevarer ydeevnen, levetiden forlænges, og du undgår driftstop og komplikationer.

Olie til påhængsmotorer fra Yamaha
Olie til forbrændingsmotorer omfatter fuld- og halvsyntetiske olier til 2- og 4-takst motorer samt specielle mineralolier. Olierne er også tilpasset en lang række klimatiske og anvendelsesmæssige betingelser.

Professionel rådgivning af påhængsmotor

Står du og mangler en påhængsmotor? Så kan du kontakte vores salgsafdeling og få professionel rådgivning, inden du kommer en påhængsmotor. 

Hvordan plejer du din båds påhængsmotor?

Service er en vigtig del af dit produkts liv. Ethvert produkt, der med jævne mellemrum bliver serviceret, har en længere levetid, fungerer bedre, sikkerheden er i orden – du kan føle dig tryg – og du drager kun økonomiske fordele deraf.

Dokumenter

Yamaha Påhængsmotorer

Her kan du læse mere om de forskellige Yamaha påhængsmotorer, som du kan få gennem West-Marine. 

Vi yder service på Yamaha påhængsmotor

Din Yamaha påhængsmotor fortjener kun det bedste for at kunne levere optimale præstationer og langsigtet pålidelighed.

Hos West-Marine i Esbjerg arbejder vi efter fabriksafprøvede retningslinjer og bruger kun originale reservedele fra Yamaha. Vores Yamaha reservedele overholder anerkendte standarder for sikkerhed, de er designet til at arbejde gnidningsfrit sammen og kendetegnet ved høj modstandsdygtighed over for slid.  

Yamaha motor

Har du spørgsmål til
vores løsninger og udstyr?

Vore eksperter indenfor Yamaha påhængsmotorer hjælper gerne med råd og vejledning. 

Er du mere til diesel?

West-Marine er også forhandler af OXE Diesel, der leverer nogle af de førende diesel påhængsmotorer på markedet. Læs mere om dem her

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365