Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Yamaha Påhængsmotor

Autoriseret forhandler af YAMAHA påhængsmotorer

Yamaha påhængsmotorer et navn, som er synonymt med høj ydeevne, kvalitet, pålidelighed og lang levetid. I over 50 år er der produceret 9 millioner påhængsmotorer alle med visionen, at motoren skal være den bedste af de bedste.

Vi er stolte af at være forhandler af Yamaha påhængsmotorer – outboard motorer. Har du endnu ikke prøvet en Yamaha kan du forvente en positiv oplevelse, idet kvaliteten er på højeste niveau

Yamaha påhængsmotor
Yama påhængsmotor på værkstede i Esbjerg

Hvad betyder det for dig, at vi er autoriseret værksted

Autoriseret værksted for Yamaha betyder, at kvalificerede teknikere udfører reparationer og service på din udenbords Yamaha motor.

Endvidere modtager vore teknikere regelmæssigt efteruddannelse for hele tiden at være ajour med den nyeste teknologi, hvilket sikrer dig en driftssikker Yamaha påhængsmotor.  

Find den rigtige motor til din båd

Uanset om du søger en stor eller lille påhængsmotor, kan  du være sikker på, at pålidelighed og ydeevne nøje overholdes.              

Portables range          2,5 –  25 Hk
Mid range                   30 – 200 Hk
High Power range   225 – 425 Hk                   
Electric drive              18 –   32 KW
 

Yamaha påhængsmotorer
Reparation af en Yamaha påhængsmotor

Reservedele til Yamaha motoren

Anvendelse af originale reservedele gør, at din påhængsmotor holder sin værdi, fungerer bedre, bevarer ydeevnen, levetiden forlænges, og du undgår driftstop og komplikationer.

Olie til outboard motorer fra Yamaha
Olie til forbrændingsmotorer omfatter fuld- og halvsyntetiske olier til 2- og 4- takst motorer samt specielle mineralolier. Olierne er også tilpasset en lang række klimatiske og anvendelsesmæssige betingelser.

Sådan plejer du din bådmotor

Service er en vigtig del af dit produkts liv. Ethvert produkt, der med jævne mellemrum bliver serviceret, har en længere levetid, fungerer bedre, sikkerheden er i orden – du kan føle dig tryg – og du drager kun økonomiske fordele deraf.

Dokumenter

Service: Yamaha outboard motor

Din Yamaha outboard  motor fortjener kun det bedste for at kunne levere optimale præstationer og langsigtet pålidelighed.

Hos West-Marine i Esbjerg arbejder vi efter fabriksafprøvede retningslinjer og bruger kun originale reservedele fra Yamaha, der overholder anerkendte standarder for sikkerhed, er designet til at arbejde gnidningsfrit sammen og kendetegnet ved høj modstandsdygtighed over for slid.  

Har du spørgsmål til
vores løsninger og udstyr

Vore eksperter indenfor Yamaha påhængsmotorer hjælper gerne med råd og vejledning. 

West-Marine A/S er en moderne virksomhed, som markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine og offshore.

Åbningstider

  • Man - tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør - søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365