Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

STYREKABLER FRA WEST-MARINE

Høj kvalitet og optimal manøvrering. 

Egenproduktion af

Teleflex kabler eller Morsekabler

Vi fremstiller og kundetilpasser styrekabler af høj kvalitet, hvilket betyder optimal manøvrering lige meget hvilket fartøj, du befinder dig på.

Vores styrekabler har et robust design af stål overtrukket med polymer. Inderkablet er af stål og tilslutningsenderne er udført i rustfrit stål, som sikrer lang levetid.

En foring i kablet sikrer friktionsfri bevægelse, hvilket gør kablet velegnet til lange kabellængder. Kablet er yderst fleksibelt og altid letløbende.

Styrekabler kaldes også teleflex kabler, morsekabler, fjernbetjeningskabler, wire kabler eller push/pull kabler. 

Et bredt udvalg

Produkter

Sortimentet indeholder et bredt udvalg af thrustere, azimuths, kraner, vandbehandlingsanlæg, pumper, nødbrandpumper, redningsudstyr, manøvreudstyr, SafeTransfer offshore personnel baskets.

Styrekabler gennem West-Marine

Vi fremstiller og kundetilpasser styrekabler af høj kvalitet, hvilket betyder optimal manøvrering lige meget hvilket fartøj, du befinder dig på.

Vores styrekabler har et robust design af stål overtrukket med polymer. Inderkablet er af stål og tilslutningsenderne er udført i rustfrit stål, som sikrer lang levetid.

En foring i kablet sikrer friktionsfri bevægelse, hvilket gør kablet velegnet til lange kabellængder. Kablet er yderst fleksibelt og altid letløbende.

Styrekabler kaldes også teleflex kabler, Morsekabler, fjernbetjeningskabler, wire kabler eller push/pull kabler. 

Styrekabler fra West-marine i Esbjerg
Kundetilpassede styrekabler fra West-Marine

Kundetilpassede styrekabler

Vores team af professionelle teknikere fremstiller kabler efter mål – så de opfylder dine unikke krav til anvendelse i en specifik situation.

Hvert enkelt manøvrekabel påføres ID nr. og gennemgår kvalitetstest før levering.

Vi rådgiver dig hele vejen igennem, således du får det rigtige kabel. Med egenproduktion kan vi hurtigt levere et styrekabel til dig – ofte fra dag til dag.

Udover kundetilpassede løsninger lagerfører vi et større standardprogram.

Standardprogram af styrekabler 

Styrekablerne fås i en række standardserier – herunder push-pull kabler, universalkabler, spændingskabler,  positive låsekabler og PTO kabler. De lagerføres alle i forskellige længder og med forskellige brudstyrke.

Som eksempel kan nævnes:
Serie 33 C kabel med 10/32 unf gevind ender. Max. belastning tryk 60 Nm, træk 120 Nm. Kablet er velegnet til korte kabellængder og kan leveres med stålkerne med en min. brudstyrke på 454 kg.

Et andet eksempel:
Serie 43 C kabel med l/4 unf gevind ender. Max belastning tryk 115 Nm, træk 230 Nm. Kablet er velegnet til lange kabellængder og installationer med flere manøvresteder.

standardprogram i styrekabler fra West-Marine

Konstruktion – tekniske detaljer

Alle vore styrekabler bruger polymerforinger, der fås i standard kabelkonstruktion ved –54° C til +107° C og HEFT 2-højtemperatur ved –54° C til +149° C. Fabrikssmøring giver optimal kerneydelse uden at kræve yderligere service.

Beskyttelse af den indre kerne
Flere oliehærdede tråde er placeret i et langt mønster for at beskytte foringen og den indre kerne for at opretholde fleksibiliteten og modstå ekstreme tryk- og trækbelastninger. Denne lange lagkonstruktion resulterer i minimale afbøjninger under kabeldrift, hvilket sikrer en præcis styring.

Tætninger
Højtydende tætninger/pakdåser er standard! Holdbare brugerdefinerede sammensatte tætninger bruges til at forhindre fugt og forurenende stoffer i kablet. De nye High Performance-tætninger overgår alle tidligere tætninger og er nu standard på alle kabler. High Performancetætninger fungerer i alle ekstreme temperaturer, mens de tilbyder forbedret ydelse og effektivitet.

Styrekabler – tekniske detaljer

Belægning
En kraftig polymerbelægning ekstruderes på foringen for maksimal kabelstyrke.

Standard kabelmateriale er støbt i en mørk rødbrun farve. HEFT 2 belægningen, der bruges til høje temperaturer, er et nylonbaseret materiale støbt i sort satin.

Korrosionsbestandige materialer er brugt hele vejen igennem for at give maksimal levetid. 

Unikt kabelsystem
Kabelsystemet er beskyttet mod fugtudtræden. Tætninger holder smøremiddel inde i kablet og snavs/vand ude. En tyk belægning af polymer ekstruderes på kabelhuset for at beskytte mod vand, snavs og slid.

Godkendte styrekabler

Vores styrekabler opfylder ISO 9001, AS 9100D, ISO 14000 og er CE godkendt.

Læs mere om marineudstyr fra West-Marine A/S i Esbjerg.

Dine fordele ved at anvende styrekabler fra West-Marine:

 • Robust design
 • Brugervenlig  
 • Kan anvendes på en båd – i marinen og industrien
 • Vi kan designe styrekablet, så det opfylder dine krav
 • Tykt lag polymer ekstruderet på kabelhuset for at beskytte mod vand, snavs og slid
 • Forskellige kabelkonstruktioner giver forbedret fleksibilitet, effektivitet og belastningskapacitet
 • Bred vifte af standardkabelprodukter, f.eks.Push-Pull, Tension og Vernier
 • Interne test- og ID-mærket

Har du spørgsmål til
vores løsninger og udstyr?

Et team af eksperter i Esbjerg rådgiver dig til den bedste løsning.

Produktion af kundetilpassede løsninger på vort værksted i Esbjerg sammen med et større lager af standardløsninger betyder, at du får en hurtig levering.

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

 • Man-tors

  07:00 - 16:00

 • Fredag

  07:00 - 13:30

 • Lør-søn

  Efter aftale

 • Service året rundt 24/7/365