Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

MARINEUDSTYR

Vi har et stort udvalg af marineudstyr – til dig, der sætter pris på kvalitet og effektivitet.

Få verdens bedste

Marineudstyr i Esbjerg

Vælg dit marineudstyr med omhu hos West-Marine. Vi tilbyder kvalitetssikrede og gennemprøvede marineprodukter fra anerkendte mærker, der gør livet til søs sikkert og bekvemt.

Vi forhandler en bred vifte af produkter, der anvendes dagligt i både den maritime industri og offshore branche. Med vores base i Esbjerg har vi hurtig adgang til lufthavn, skib og motorvej, hvilket gør det nemt for os at levere en unik service inden for marineudstyr til vores kunder.

Vore agenturer på marineudstyr

Vi har i mange år haft agenturer på marineudstyr tilpasset vejr og vind på havet og kan tilbyde både service og levering af:

Få specielle og unikke

Fordele ved marineudstyr fra West-Marine A/S

 • Du får kvalificeret rådgivning.
 • Du får produkter af høj kvalitet, fordi alle produkter er gennemtestet hos leverandøren.
 • Du får et anerkendt brand – med servicefordele etc.
 • Du får en autoriseret servicepartner på produkterne.
 • Du kan købe unikke egenproducerede produkter.


Azcue pumper

Med over 110 års erfaring i pumpedesign og -fremstilling, tilbyder Azcue Pumper uovertruffen kvalitet. Som dansk agent for Azcue har vi adgang til et komplet program af godkendte pumper til marine-, offshore- og industribranchen.

Vi har også en stærk lagerbeholdning af både pumper og reservedele, så vi kan levere på vores kunders behov.

NorSap Skibsstole

Opnå optimal komfort til søs med NorSap skibsstole. Som en af Skandinaviens førende producenter af styrehusstole til den maritime industri, har NorSap mange globale salg og er repræsenteret i 20 lande. Med over 50 års erfaring har de opdateret deres program til at være miljøvenligt og tilpasset til enhver type maritime miljø – fra offshore platforme til fiskefartøjer og undervandsbåde.

Vælg en NorSap skibsstol for at få gavn af deres erfaring og dedikation til komfort og kvalitet til søs.

KS Marinekraner hos West-Marine i Esbjerg

HS. Marine Kraner

Få høj kvalitet og erfaring med HS. Marine kraner. Den italienske producent er en førende aktør i branchen med over 25 års produktion af maritime kraner.

Som dansk agent tilbyder vi installation og service af HS. Marine kraner til marine- og offshore-branchen, så du kan få maksimal ydelse og driftssikkerhed.

Speich Viskersystemer

Speich viskersystemer har opereret i det maritime siden 1938, hvor det første vinduesviskersystem blev patenteret. I 1995 blev ”Speich Nautic” lancereret – viskersystemer specialdesignet for mindre fartøjer.
West-Marine A/S har agenturet for alle Speich viskersystemer.
Speich vinduesviskere

ZF Azimuth Thrustere

Få den bedste marineperformance med ZF drivlinjer. ZF er en verdensleder i innovativ teknologi og design af drivlinjer.

Som forhandler og servicepartner af ZF’s thrustere og azimuthløsninger, garanterer West-Marine A/S dig en sikker og effektiv service, uanset hvor du befinder dig i Danmark.

Ntorreiro Vandbehandlingsanlæg

West-Marine A/S forhandler Naval Torreiro’s avancerede vandbehandlingsløsninger til marineindustrien. Med over 35 års erfaring har Ntorreiro udviklet effektive destilleringsgeneratorer, der kan levere mellem 1.500 liter og 30.000 liter ferskvand om dagen, alt efter størrelse.

Samtidig tager Ntorreiro miljøet seriøst og anvender spildvarme fra motorkøling til at varme vandet op til 65 grader.

Få kvalificeret rådgivning og sikker installation med West-Marine A/S som din forhandler.

vandbehandlingsanlæg - omvendt osmose
Kobelt styresystemer

Kobelt Styresystemer

Kobelt, med over 50 års erfaring, er en af de førende producenter af højkvalitetsprodukter til den maritime og industrielle sektor. Som en canadisk-baseret virksomhed har de opnået stor ekspertise i at udvikle og producere produkter, der passer perfekt ind i West-Marines program.

Med en stærk historie og en bred vifte af produkter, der passer til alle typer fartøjer, kan du stole på, at du får kvalitet og pålidelighed, når du vælger Kobelt gennem West-Marine.

Yamaha Påhængsmotorer

Vælg Yamaha – den mest innovative og avancerede teknologi indenfor påhængsmotorer. Yamaha har vundet anerkendelse og tillid hos millioner af vandsportsentusiaster og professionelle verden over.

Som autoriseret forhandler af Yamaha har vi adgang til et stort udvalg af reservedele og tilbehør, samt tilbyder vi service på værkstedet i Esbjerg eller ude hos dig.

Yamaha påhængsmotor - med effekt

DASPOS Leakage Alarm System

DASPOS varslingssystemer er et topkvalitetsprodukt, der effektivt, pålideligt og hurtigt opdager brande i fartøjets maskinrum.

Med en unik teknologi, der er testet og valideret af Teknologisk Institut og godkendt af DNV*GL, LLOYD, samt med et U.S Patent, giver DASPOS dig den bedste beskyttelse mod brande til søs. Som dansk forhandler har vi nem og hurtig adgang til reservedele, så du kan føle dig sikker, når du vælger DASPOS.

Egenproduktion af marineudstyr

Udover forhandling af pålidelige og højeffektive produkter producerer West-Marine selv unikt dansk marineudstyr bl.a.:

Nødbrandpumper  
Safe Transfer Baskets (Offshore personnel basket) 
EuroPack pakninger  
West-Marine Styrekabler 
Survival Kits   

Nødbrandpumpe

West-Marine tilbyder en innovativ transportabel letvægts nødbrandpumpe, Azcue CA 50/3 i bronze, godkendt af Søfartsstyrelsen.

Vores nødbrandpumpe er skabt af dygtige medarbejdere i Esbjerg, og du har muligheden for at vælge mellem transportable, stationære eller kombinerede lænse/brandpumper.

Brandpumpe fra West-Marine - egenproduktion
SafeTransfer Basket

Safe Transfer Basket

Safe Transfer opstod i 2014 baseret på et enkelt produkt: En SafeTransfer Personnel Basket, hvilket er en kurv, der overfører personale fra fx et skib til en platform.

Løsningen udvikles til stadighed med fokus på sikkerheden og sælges i store dele af verden.

Pakninger

West-Marine fremstiller alle typer af stansede og udskårne pakninger. Vi lagerfører et stort antal af pakninger i forskellig materiale, ligesom vi producerer kundetilpassede løsninger ifølge konkrete kundekrav eller tegninger.

Egen tegnestue og maskineri til produktion af kundetilpassede pakninger gør, at vi kan levere en pakning til dig – ofte samme dag.

Europack
Brandpumpe fra West-Marine - egenproduktion

West-Marine Styrekabler

West-Marines styrekabler fås i en standard og en kundetilpasset udgave.

Professionelle teknikere fremstiller kabler efter mål på vort værksted i Esbjerg– så de opfylder dine unikke krav til anvendelse i en specifik situation.

Korrosionsbestandige materialer er brugt hele vejen igennem for at give maksimal levetid.

Survival Kits (Redningsudstyr)

Survival Kits eller redningsudstyr er til dig, der befinder dig på en platform, en vandretur, en havmølle eller et skib og ikke har den luksus at kunne få hjælp i en nødsituation.

Du kan sammensætte dit eget kit – det vil sige, at ud af mange muligheder kan du vælge netop de ting, der vil gøre turen mere sikker og bekvem for dig.

Sådan er marineudstyret hos West-Marine. 

Survival Kit fra West-Marine i Esbjerg

Har du spørgsmål til
vores løsninger og udstyr?

Det er vigtigt at finde den rigtige marine løsning. Vi sidder klar til at hjælpe dig døgnet rundt. 

Hans Jørgen Mouridsen

Hans Jørgen Mouridsen

System Coordinator

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

 • Man-tors

  07:00 - 16:00

 • Fredag

  07:00 - 13:30

 • Lør-søn

  Efter aftale

 • Service året rundt 24/7/365