Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

WEST-MARINE A/S

Førsteklasses industri- og marineudstyr hos West-Marine A/S i Esbjerg.

Industri- og Marineudstyr

West-Marine A/S i Esbjerg lægger hjerte og sjæl i for at give dig den bedste løsning, hvad enten det er et produkt, reparation eller service.

West-Marines Målgrupper

Vores overordnede mål er at betjene det maritime segment, offshore branchen og industrien med produkter og løsninger af højeste kvalitet, komfort og design.

Vi anvender gammeldags købmandsskab krydret med ny teknologi og godt håndværk. På denne måde når vi ud til alle segmenter.

Vores agenturer 

Vi markedsfører en række agenturer, der er velkendte internationale brands. Kendetegnende for alle brands er høj kvalitet, leveringssikkerhed og et moderne design.

Mange produkter kan kundetilpasses, hvilket finder sted på vores værksted i Esbjerg. Vi lytter til dine behov og finder det bedste produkt og løsning til dig.

West-Marine service døgnet rundt

Du arbejder typisk døgnet rundt, og det samme gør vi!

I jeres brancher er det vigtigt, at “motoren” kører – ofte både dag og nat. I Esbjerg har vi døgnvagt, således du på alle tider af døgnet kan få assistance.

Det er altid ubelejligt, når uheldet er ude. Så vi vil gøre alt for at mindske besværet for dig ved at være på pletten for at hjælpe dig videre.

Tid er penge og downtime kan være en bekostelig affære.

Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for assistance!

de hvide motorbåde West-Marine

Reparation og service på værkstedet i Esbjerg
Vores værksted buldrer derudaf – vi arbejder på højtryk – for at aflevere din båd fix og færdig hurtigst muligt.

Vores løsninger

Vi tilbyder reparationer, serviceløsninger samt salg af udstyr og reservedele til industri, offshore og marine.

Kvalitet hos West-Marine A/S

Kvalitet for os er en af hjørnestenene i vores forretning. På intet tidspunkt går vi på kompromis med kvaliteten. Tværtimod forsøger vi altid at gøre lidt mere end forventet. Det er en del af vores kernefortælling

Kvalitet er ikke blot materialer og produktion af en vare. Kvalitet er også den merværdi kunden tilføres ved at få udført et mesterligt stykke arbejde. 

The bitterness of low quality remains long after the sweetness of low price is forgotten! (Bitterheden over dårlig kvalitet holder længe efter glæden over den lave pris er glemt!)

Kvalitet hos West-Marine A/S er afgørende for forretningen

Seneste nyt fra West-Marine

 • samsøfærgen

  Samsøfærgen

  I februar var West-Marines serviceteknikere en tur forbi Svendborg-værft, hvor de skulle arbejde på M/F Samsø – Bedre kendt som Samsøfærgen. 

  De skulle skifte både propellernes pakdåser og rensning af gearoliekølere. Vores COO, Tom Nymand Kristensen, fortæller mere om arbejdet. 

  Læs mere om opgaven her

 • wind orca

  Wind Orca

  I slutningen af 2021 fik West-Marine via Semco Maritime en stor thruster-opgave mellem hænderne. Denne opgave skulle udføres for det danske rederi Cadeler, der tidligere har sendt tvillingeskibet, Wind Osprey, forbi havnen i Esbjerg, hvor såvel Semco Maritime som West-Marine geografisk ligger placeret. 

  Læs mere om opgaven her

 • færgen sleipner-fur

  Færgen Sleipner-Fur

  En torsdag morgen i november 2021 gik færgen Sleipner-Fur på grund omkring Sundsøre. West-Marine blev tilkaldt for at undersøge færgens thrustere. Efter et par dykkerundersøgelser blev problemet afdækket, og thrusterne blev bragt til vores værksted for en overhaling. 

  Læs mere om opgaven her

 • wind osprey cadeler west-marine a/s

  Wind Osprey

  I efteråret 2021 deltog West-Marine A/S i overhalingen af de fire thrustere på fartøjet Wind Osprey, der kommer fra det danske havvindmøllerederi Cadeler. De lokale i Esbjerg fik syn for sagen, da den store jack-up vessel Wind Osprey lagde til ved havnen i starten af efteråret.

  Læs mere om thruster-arbejdet her.  

 • roadshow west-marine

  Roadshow 2020

  West-Marine besøgte i september måned otte forskellige havnebyer i Jylland med et RoadShow
  To store lastbiler med førsteklasses produkter viste den multiforretning, vi har i dag med hensyn til kvalitet, design, applikation og kundetilpasningsmuligheder.

  Læs mere om vores lille turné her

 • Daspos Installation, Tug boat - I

  Nyt produkt fra DASPOS

  Vi i West-Marine A/S forsøger hele tiden ved hjælp af en række fremtrædende produkter at forbedre sikkerheden og livet på havet. Og nu har vi tilføjet et nyt produkt fra DASPOS, der kan spotte en brand, før den opstår.

  Læs mere om produktlanceringen her

 • Jørn karlsen safe transfer

  Tradition for Sikkerhed

  Selvom virksomheden Safe Transfer A/S går lidt under radaren hos den almindelige dansker, så har produkterne international klang og leveres og serviceres over hele verden. ”Det er fantastisk med global succes, men vores egne ambitioner vokser fortsat,” siger en tilfreds direktør i Safe Transfer A/S.

  Læs mere om vores sikkerhedsbaskets her

 • skærbækværket west-marine

  Skærbækværket

  Vi har i det forgangene år, over en periode på ca. 3 måneder assisteret Babcock & Wilcox Vølund med diverse opgaver på Skærbækværket, der ejes af Ørsted. Opgaverne blev udført af uddannede skibsmontører fra West-Marine A/S.

  Læs mere om opgaven på Skærbækværket her

  Har du spørgsmål til
  vores løsninger og udstyr?

  Vi finder sammen den optimale løsning, hvad enten det drejer sig om køb af produkter, reservedele eller service.

  Agenturer

  West-Marine A/S er forhandler af og har agenturer på en lang række anerkendte brands og produkter. 

  Sortimentet indeholder et bredt udvalg af thrustere, azimuths, påhængsmotorer, kraner, vandbehandlingsanlæg, pumper, nødbrandpumper, redningsudstyr, manøvreudstyr samt SafeTransfer offshore personnel baskets.


  • oxe diesel west-marine
   Tilbage til top

   West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

   Åbningstider

   • Man-tors

    07:00 - 16:00

   • Fredag

    07:00 - 13:30

   • Lør-søn

    Efter aftale

   • Service året rundt 24/7/365