Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

WEST-MARINE A/S

Førsteklasses industri- og marineudstyr hos West-Marine A/S i Esbjerg

Industri- og Marineudstyr

West-Marine A/S i Esbjerg lægger hjerte og sjæl i for at give dig den bedste løsning, hvad enten det er et produkt, reparation eller service af thrustere eller motorer.

West-Marines Målgrupper

Vores mål er at levere produkter og løsninger med en unik kombination af høj kvalitet, komfort, design og effektivitet til det maritime segment, offshore branchen og industrien.

Vi kombinerer vores erfaring inden for traditionelt købmandsskab med den nyeste teknologi for at opnå maksimal reach til alle markeder. Vi er førende eksperter indenfor overhaling af thrustere

Vores Agenturer 

Vi markedsfører en række agenturer, der repræsenterer velkendte internationale brands. Alle brands er kendetegnet ved høj kvalitet, pålidelig levering, og et moderne design.

Mange af vores produkter kan tilpasses efter kundens ønsker, hvilket foregår på vores værksted i Esbjerg. Vi lytter til dine behov og finder det bedste produkt og den bedste løsning til dig.

West-Marine service døgnet rundt

Vi arbejder altid for at være der for dig, uanset tid på døgnet!

I din branche er det vigtigt, at “motoren” kører kontinuerligt, og det forstår vi godt. Derfor har vi døgnåbent i Esbjerg, så du altid kan få hurtig hjælp, når du har brug for det.

Ingen ønsker uheld, men når de sker, vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at mindske besværet for dig og hjælpe dig med at komme videre. Vi ved, at tid er penge og downtime kan være en dyr affære. Derfor arbejder vi hurtigt og effektivt for at løse ethvert problem.

Kontakt os altid, hvis du har brug for assistance eller har spørgsmål. Vi er her for at hjælpe dig!

Lærlinge Mads - Iceland Patriot

Reparation og service på værkstedet i Esbjerg
Vores værksted buldrer derudaf – vi arbejder på højtryk – for at aflevere din båd, thruster, motor fix og færdig hurtigst muligt.

Vores løsninger

Vi tilbyder reparationer, serviceløsninger samt salg af udstyr og reservedele til industri, offshore og marine.

Kvalitet hos West-Marine A/S

For os er kvalitet en afgørende faktor i vores forretning. Vi nøjes aldrig med mindre end det bedste og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Tværtimod stræber vi altid efter at overgå forventningerne. Det er en del af vores kerneværdier og fortælling.

Kvalitet dækker over mere end bare materialer og produktion. Det er også den ekstra værdi, vi tilfører vores kunder gennem vores mesterlige håndværk og dedikation til detaljerne. Vi arbejder hårdt for at sikre, at kvaliteten af vores arbejde altid er i top, for at sikre, at vores kunder er tilfredse med resultatet.

Vores specialister har mange års erfaring med service og overhaling af thrustere, og de har hjulpet både Monjasa, Cadeler, Molslinjen, Esvagt og mange flere.

The bitterness of low quality remains long after the sweetness of low price is forgotten! (Bitterheden over dårlig kvalitet holder længe efter glæden over den lave pris er glemt!)

west-marine

Har du spørgsmål til
vores løsninger og udstyr?

Vi finder sammen den optimale løsning, hvad enten det drejer sig om køb af produkter, reservedele eller service.

Agenturer

West-Marine A/S er forhandler af og har agenturer på en lang række anerkendte brands og produkter. 

Sortimentet indeholder et bredt udvalg af thrustere, azimuths, påhængsmotorer, kraner, vandbehandlingsanlæg, pumper, nødbrandpumper, redningsudstyr, manøvreudstyr samt SafeTransfer offshore personnel baskets.


West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365