Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Overhaling på ESVAGT Connector

10. november, 2022

I et par år har ESVAGT Connector været oplagt på Grenaa Havn, men ESVAGT besluttede sig for at genindsætte skibet i driften. Det betød, at skibet skulle en tur i dok.

Skibet kom i dok på Esbjerg Shipyard A/S, hvor flere arbejdsopgaver skulle varetages. Værftet og ESVAGT valgte her West-Marine A/S til at stå for overhalingen af både bow, stern og retractable thruster alle med mærket Kongsberg samt 2 stk. Alpha pitch propeller. Vores 6 serviceteknikere arbejdede på overhalingen i samarbejde med KONGSBERG.

Arbejdet blev udført til tiden og til alles store tilfredshed. 

Arbejde på ESVAGT Connector:

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

Esvagt Connector - West-Marine A/S

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365