Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Overhaling af Monjasa

17. november, 2023

Vi modtog en forespørgsel fra Monjasa, om vi ville hjælpe med en propeloverhaling på en af deres olietankere. Vi sendte efterfølgende vores dygtige og erfarne servicetekniker Jens Gundersen ned til Algeciras i det sydlige Spanien.
 
Olietankeren Monjasa Leader er et skib i den store og tunge ende med en dødvægt på 63.579 tons. Det kan derfor lyde som en dråbe i havet, når vi fortæller, at selve propellen vejer 48 tons. Hvert propellerblad vejer 4,7 tons og kobling, som er placeret i maskinrummet, har en vægt på 7,2 tons. Det krævede lidt finesse at udskifte den tunge kobling, og det foregik ved, at serviceteknikerne måtte skære hul i skibets side for at gå adgang til koblingen. 
 
Vores servicetekniker stod ikke med den tunge overhaling alene, da han i samarbejde med både værftet i Algeciras, Monjasa og MAN Energy Solutions.

Se billeder af overhalingen her:

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

Monjasa

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365