Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

West-Marine: Danmarks Maritime Akutcenter

Kernefortællingen hos West-Marine: Født i og vokset ud af fiskeriet, energiudvinding og vagtskibe i Nordsøen, har vi i mere end 50 år leveret sikkerhed, udstyr og services til dansk og international søfart og offshore-industri.

Med udgangspunkt fra havnen i Esbjerg arbejder vores dedikerede medarbejdere hver dag på at levere alt fra højkvalitets pumper, safe-baskets til mandskabstransport, ergonomiske navigator- og servicestole og linekastere til primært den maritime sektor.

Vi favner bredt. Med løsningsorienterede eksperter, der kender havets vilkår, står vi klar med skræddersyede løsninger og en bred vifte af driftssikre produkter.

Værkstedets specialiserede teknikere ved, hvad der kræves af professionelt maritimt udstyr – det skal holde og gerne holde for evigt. Derfor udgør den faglige stolthed, håndværket og årtiers erfaring med maritimt udstyr centralnerven i West-Marine. Det handler om kvalitet. Om erfaring. Om at finde de løsninger, der virker allerbedst i selv de hårdeste miljøer.

Kig med ind på værkstedet og fordyb dig i vores kernefortælling. 

Brug for hjælp?

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365