Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Overhaling af Esvagt Kappa

24. marts, 2022

West-Marine A/S fortsætter thruster-overhalingerne, og nu kom turen til ESVAGT KAPPA. 

Vores teknikere, med Alex Fjord Christensen i spidsen, blev kaldt ud, da der var opstået en mindre utæthed i den ene thruster. Det resulterede i, at søvand var begyndt at trænge ind.

Efterfølgende blev det besluttet, at skibets tre thrustere skulle afmonteres og ind på West-Marines værksted for at få foretaget en total overhaling. 

Herefter skulle thrusterne monteres igen og hele forløbet som vanligt under godkendelse af klasseselskab. Efter en uge på værkstedet var de tre thrustere igen klar til at blive monteret på ESVAGT KAPPA.

Opgaven blev løst i samarbejde med ESVAGT A/S‘s Fleet Management samt Procurement afdelinger. 

Se billeder af skibets thrustere nedenfor👇

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

ESVAGT KAPPA

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365