Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

En tur med Samsøfærgen

1. marts, 2022

I slutningen af januar tog en gruppe af vores serviceteknikere en tur til Svendborg-værft. Hos Petersen & Sørensen Motorværksted stod de og arbejdede på Molslinjens M/F Samsø. Den er også bedre kendt som Samsøfærgen.

Vores COO, Tom Nymand Kristensen, fortæller her, hvad selve arbejdsopgaven ombord på M/F Samsø gik ud på:

“Her var arbejdsopgaven at udskifte de tre propellers pakdåser. Ligeledes bestod arbejdsopgaven også i en rensning af gearoliekølerne. Et for hver af thrusterne, samt en mindre ombygning af et gearoliesystemet på et af færgens thrustere.”

Serviceteknikerne løste opgaven og det hele gik efter planen – og M/F Samsø kunne i midten af februar genoptage overfarten mellem Kalundborg og Ballen. Samsøfærgen kommer til at have flere afgange i 2022. Derfor gav det mening at få West-Marine til at kigge på de hårdtprøvede thrustere inden forårs- og sommersæsonen tager fart.

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder.

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

samsøfærgen

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365