Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Overhaling af gear på Wind Innovation

19. september, 2022

Offshore support fartøjet Wind Innovation var en tur forbi Esbjerg Havn i løbet af sommerferien, hvor skibet blandt andet fik overhalet to gear. 

Wind Innovation hører til rederiet C-BED Holding A/S, der er et datterselskab til Monjasa A/S

Rederiet havde ønsket to West-Marine serviceteknikere tilknyttet dette projekt, der under projektledelse af en Brunvoll A/S tekniker skulle stå for en gennemgribende overhaling af begge gear. 

I detaljer bestod arbejdsopgaven i at afmontere gearene og efterfølgende på West-Marines værksted at udskifte lejere, herefter montering af gearene i skibet. Og det hele sluttede naturligvis med en opretning af begge gear. Opgaven blev udført til stor tilfredshed fra kunden. 

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

cbed wind innovation

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365