Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Mere power er kendetegnet ved ny diesel påhængsmotor

3. januar, 2022

West-Marine A/S er blevet forhandler af den svenske motorproducent OXE Marines diesel påhængsmotor, der nedbringer CO2-udledningen og samtidig giver dig en motor med flere hestekræfter.

Hvorfor bør du overveje OXE Diesel påhængsmotor?

OXE Diesel har specialiseret sig med påhængsmotorer i mange år og de ved derfor, hvilket behov de forskellige bådtyper har.

OXE Diesel er den eneste påhængsmotor, der er bygget udelukkende med fokus på brugerne og deres forventninger og behov til en motor. De er designet til dem, der bruger deres båd hver eneste dag – uanset vejrforhold. Det er til dem, der stiller høje krav til motoren og forventer, at den kan drifte i mange timer om året. Innovationen fylder et nyt segment i den maritime industri og kan ikke sammenlignes med et eksisterende produkt på markedet i dag.

Effektivitet, udholdenhed, power og kontrol er nøgleordene og kendetegnene for en OXE Diesel. 

Vil du gerne have en påhængsmotor, der ikke står af på de længere ture eller bruger alt for meget brændstof? Så har vi hos West-Marine et moderne produkt til dig, der samtidig bidrager til en mere bæredygtig fremtid.

Læs mere om OXE Diesel påhængsmotor her – og bliv overbevist om at få en kraftfuld og effektiv påhængsmotor.

West-Marine tilbyder også en række andre driftssikre produkter, der giver den optimale oplevelse, når du er på havet. Du har mulighed for at se nærmere på de mange kvalitetsprodukter, som vi tilbyder her.

OXE Diesel west-marine
OXE Diesel er til den kvalitetsbevidste kunder, der samtidig vil have en mere bæredygtig påhængsmotor.

Brug for hjælp? Kontakt vores serviceafdeling her.

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

OXE Diesel 300

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365