Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

OXE Diesel

En kraftfuld diesel påhængsmotor med høj ydeevne

Et naturligt valg

OXE Diesel

OXE Diesel påhængsmotor er et klimavenligt og bæredygtigt produkt, da den producerer 35 % mindre CO2 end traditionelle påhængsmotorer – og den drifter naturligvis på diesel.

Den har ligeledes et meget lavere brændstofsforbrug end andre påhængsmotorer på markedet. Påhængsmotoren er lidt større end en almindelig benzin påhængsmotor. Deres påhængsmotorer støjer dog mindre end lignende motorer. I og med påhængsmotoren fra OXE er større, så har den dermed meget mere power end andre produkter.

Påhængsmotoren fra OXE fås i flere variationer, hvor den mindste størrelse tilbyder 150 hestekræfter og den nyeste størrelse tilbyder hele 300 hestekræfter. 

Dermed er du garanteret en påhængsmotor, der giver dig en masse fordele på de blå bølger.

Hvorfor vælge en OXE Diesel?

Fokus på brugeroplevelsen

OXE Diesel har specialiseret sig med påhængsmotorer i mange år og de ved derfor, hvilket behov de forskellige bådtyper har.

OXE Diesel er den eneste outbound diesel motor, der er bygget udelukkende med fokus på brugerne, deres forventninger og behov til en motor. De er designet til dem, der bruger deres båd hver eneste dag – uanset vejrforhold. Det er til dem, der stiller høje krav til motoren og forventer, at den kan drifte i mange timer om året. Innovationen fylder et nyt segment i den maritime industri og kan ikke sammenlignes med et eksisterende produkt på markedet i dag.

Effektivitet, udholdenhed, power og kontrol er nøgleordene og kendetegnene for deres påhængsmotorer. 

West-Marine er forhandler af OXE i Danmark. 

Hvorfor skal du vælge en OXE påhængsmotor? 

 • 60 % længere rækkevidde
 • Lavere brændstofforbrug end andre motorer på markedet
 • Højt moment og bundtræk
 • C02-emission reduceret med 34,5 % 
 • Opererer ved lavere omdrejninger
 • Lavere støjniveau
oxe diesel west-marine

Værd at vide om OXE Marine

OXE Marine blev etableret i 2012, og de udviklede verdens første high-performance diesel påhængsmotor med fokus på det kommercielle brug. 

Virksomheden har hovedsæde i Helsingborg i Sverige, men de har foruden Sverige også produktioner i både USA og Polen. Foruden påhængsmotorer har OXE Marine en lange række andre produkter, som de udvikler og producerer heriblandt hydraulik gearsystemer.

I andet kvartal af 2020 leverede de den første dieselmotor med 300 hestekræfter.

OXE Marine og specielt deres diesel påhængsmotorer er på kort tid blevet et udbredt produkt og findes over det meste af verden. De har registret påhængsmotorer i Norge, Australien, Afrika, USA og mange steder. Det fortæller, at OXE Diesel har skabt et kvalitetsprodukt, der har en stor efterspørgsel.

Hos OXE Marine kan du finde en af verdens mest effektive diesel påhængsmotorer, men du har også mulighed for at få et hydraulik gearsystem.  

oxe diesel service

Produkter fra OXE Diesel

De diesel påhængsmotorer, du kan vælge, kommer i forskellige størrelser, hvor de spreder fra 150 til 300 hestekræfter. Du kan læse mere om de enkelte specifikationer på påhængsmotorerne herunder. 

Dokumenter

Service og vedligeholdelse hos West-Marine

Ønsker du reparation, eftermontering eller enhver form for service udføres det af West-Marine. Vores dygtige medarbejder står klar til at hjælpe på værkstedet eller ude hos dig – døgnet rundt. 

Vi er eksperter i service og vedligeholdelse af bådmotorer og din indenbords motor eller udenbords motor kan laves. Så du kan trygt sende din diesel påhængsmotor forbi vores værksted og få den repareret af vores specialiserede serviceteknikere.  

Har du spørgsmål til
vores løsninger og udstyr?

Du kan altid kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om OXE Diesel eller har andre forespørgsler til vores services eller produkter. 

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

 • Man-tors

  07:00 - 16:00

 • Fredag

  07:00 - 13:30

 • Lør-søn

  Efter aftale

 • Service året rundt 24/7/365