Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Overhaling på verdens største hurtigfærge

18. december, 2023

På ruten mellem Rønne og Ystad sejler Express 5, som blev indsat tilbage i april 2023. Færgen kan rumme over 1.600 passagerer og 451 biler. Det betyder, at det er den største katamaranfærge i verden. 

Og en gang om året skal færgen have foretaget service, hvilket to af vores dygtige servicemontører stod for. De tog turen op til Ørskov Værftet i Frederikshavn, hvor færgen lå i dok. I den omfattende service skulle færgens to thrustere overhales – både styrbord og bagbords thrusteren. I den overhaling foretog de bl.a. olieskift og kontrolmålinger. 
 
Vores montørers store thruster-ekspertise sørgede for, at overhalingen og service forløb uden problemer, og færgen er nu tilbage på overfarten mellem Sverige og Bornholm.  

Se billeder fra overhalingen på Express 5:

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

Ekspress 5

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365