Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

På borerig i Norge

9. marts, 2023

Vi har haft en tekniker i Norge, hvor han assisterede Semco Maritime med en overhaling af Seadrills borerig West Elara, der normalvis opererer i Nordsøen. 
 
Opgaven var at give 4 pladekølere en komplet overhaling. Disse pladekølere har til opgave at køle den kølervæske, som køler de dieselmotorer, der producerer strøm til hele boreriggen. 
 
Arbejdet blev løst til alles store tilfredshed, vores tekniker skal i den kommende tid forbi West Elara igen, hvor han denne gang skal assistere Semco Maritime med opbygningen af et rørsystem for hydraulisk power pack. 

Se billeder af de fire pladekølere herunder:

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

Semco Maritime - West Elara SeaDrill West-Marine

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365