Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Overhaling på Express 1

3. juni, 2024

Molslinjen, en af Danmarks førende færgeoperatører, udførte i det tidlige forår en planmæssig dokning af deres imponerende færge Express 1. 

Dokningen foregik under fine værftsfaciliteter i Frederikshavn og til denne dokning ønskede Molslinjen 2 serviceteknikere fra West-Marine tilknyttet, for at sikre korrekt overhaling af de retractable ZF-trustere. 

Under overhalingen af thrusterne i dokken i Frederikshavn forløb alt efter planen. 

Vi udskiftede omhyggeligt olie, liner, pakdåser, hydraulikolie og filtre, tillige med at kronhjulet blev justeret. 

West-Marine er stolte over endnu en gang at kunne yde Molslinjen god service. På denne måde sikre, at Express 1 hurtigt kunne vende tilbage til sin vigtige rute mellem Rønne og Ystad.

Se billeder af overhalingen på Express 1:

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk. Du kan også ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

Molslinjen Express 1

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365