Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Hasteopgave på Orøfærgen

12. oktober, 2022

Tilbage i august opstod der udfordringer med det ene af to propellersystemer ombord på Orøfærgen. Det betød, at færgen måtte en tur forbi Assens Skibsværft og i nøddok, så problemet kunne løses. 

Vores serviceteknikere Johs Schmidt og Daniel Einarsson ankom til Assens Skibsværft med de nødvendige reservedele for at løse opgaven.

“De konstaterede hurtigt, at et fiskenet havde sat sig fast i propellen, hvilket forårsagede utætheden i selve propellens pakdåse. Det betød, at saltvand løb ind og blandede sig med færgens gearolie. En kritisk situation, der kunne have medført et egentlig nedbrud på færgen,” fortæller Tom Nymand Kristensen, COO i West-Marine.

På Assens Skibsværft fik vores to serviceteknikere skilt gearet ad og alle dele blev derefter renset og smurt. Alle lejere, pakninger og O-ringe blev udskiftet, hvilket også gjorde sig gældende for selve pakdåsen.  

Efter et veludført stykke arbejde og en succesfuld prøvesejlads blev færgen igen frigivet fra dok og kom tilbage på sin almindelige overfartsrute mellem Orø og Holbæk. 

Se billeder af arbejdet på Orøfærgen:

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

orøfærgen west-marine assens skibsværft

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365