Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Ny overhaling af Orøfærgen

12. maj, 2023

Sidste år havde vi en hasteopgave på Orøfærgen, da et fiskenet satte sig fast i det ene propellersystem og forårsagede utæthed i propellens pakdåse. Færgen var nødsaget til at gå i nøddok på Assens Skibsværft, og vores serviceteknikere var hurtigt på stedet for at løse problemet. Efter et veludført stykke arbejde vendte færgen tilbage på sin overfartsrute mellem Orø og Holbæk. 

Har du endnu ikke læst om vores opgave på Orøfærgen sidste år? Så kan du klikke her og se, hvordan vores teknikere kom i mål med opgaven. Hasteopgave på Orøfærgen.

Nu har Orøfærgen igen været i dok hos Assens Skibsværft, hvor vi sendte vores serviceteknikere Johs Schmidt og Daniel Einarsson forbi for at afmontere den ene thruster. 

Den blev efterfølgende fragtet til vores værksted i Esbjerg, hvor vi fik den overhalet. Alt fra lejre, liner, pakninger og O-ringe i thrusteren blev udskiftet. Vores teknikere transporterede den efterfølgende tilbage til Assens, hvor den blev monteret på Orøfærgen. 

Vi er glade for at kunne hjælpe Orøfærgen med at blive sejlklar igen, og vores teknikere arbejder altid hårdt for at sikre den bedste og mest pålidelige service. 

Se billeder fra opgaven på Orøfærgen her:

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

Orøfærgen - West-Marine

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365