Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Ny kobling til Sejerøfærgen

28. november, 2023

Vi har haft vores dygtige servicemontører Johs, Daniel og lærling Mads en tur til Havnsø Havn for at udføre en opgave ombord på Sejerøfærgen
 
Her udskiftede de på professionel vis hydraulikkoblingen på deres Aquamaster thruster
 
Efterfølgende tog de den defekte kobling med tilbage på vores værksted, hvor den gennemgik en grundig overhaling. Hver enkelt del blev renoveret, og koblingen står nu klar til næste serviceopgave. Med en reservekobling på lager er vi bedre rustet til hurtigt og effektivt at tackle fremtidige udskiftninger, hvilket ikke blot optimerer drift, men også minimerer downtime. 
 
Ved at vælge West-Marine som din pålidelige servicepartner får du ikke kun vores ekspertise, men også en dedikeret indsats for at sikre, at du forbliver i konstant bevægelse.

Se billeder af opgaven på Sejerøfærgen:

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

Sejerøfærgen

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365