Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Overhaling på Mjølner-Fur Færgen

9. februar, 2023

Mjølner-Fur Færgen er en af de mest betroede og anerkendte færger, der dagligt sejler mellem Branden og Stenøre på Fur. Færgen har længe været en væsentlig del af den maritime sektor og har i mange år tjent lokalbefolkningen og turisterne med sin pålidelige og sikre service.

Men som enhver anden maskine, der bliver brugt flittigt, kræver færgen regelmæssig vedligeholdelse for at forblive i topform. Derfor besluttede de at tage færgen til dokken for at få overhalet begge thrustere, der er afgørende for færgens fremdrift og manøvreringsfærdigheder.

Vores dedikerede serviceteknikere blev sendt til færgen for at afmontere de to thrustere og bringe dem tilbage til vores værksted i Esbjerg. Her gennemgik begge thrustere en grundig overhaling, hvor lejere, oliefiltre og pakninger blev udskiftet og opgraderet.

Efter endt overhaling blev begge thrustere genmonteret på færgen, og i denne proces udførte vores teknikere også afbalancering af 4 kardanaksler. Dette sikrede, at færgen ville have en glattere sejlads og forbedret stabilitet i fremtiden.

Nu sejler Mjølner-Fur Færgen igen med samme styrke og sikkerhed, som da den blev bygget. Færgen har fået en ny lease på livet, og er klar til at betjene lokalbefolkningen og turisterne i mange år fremover. West-Marine er stolte over at have været en del af denne proces og glade for at have kunne bidrage til at sikre, at Mjølner-Fur Færgen forbliver en væsentlig del af den maritime sektor.

Se billeder af arbejdet på færgen:

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

Mjølner Fur færgen

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365