Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Mød West-Marine: Jørn Karlsen, Vodbinder

4. januar, 2022

På West-Marines værksted finder du en vigtig del af virksomheden, nemlig Safe Transfer A/S, der producerer sikkerhedsbaskets til hele verden. Her har den karismatiske vodbinder Jørn Karlsen sin daglige gang.

Jørn Karlsen har i mere end 60 år arbejdet med vodbinderi, og han har nu i mange år været en af garanterne for, at det gode håndværk bliver indarbejdet i hver eneste sikkerhedsbasket, der bliver shippet fra værkstedet i Esbjerg. Den erfaring og det skarpe blik for kvalitet gør Jørn Karlsen til en af hjørnestenene i Safe Transfer. Han har gennem sit enestående arbejde været med til at skabe en tradition for sikkerhed.

Den sikkerhed er med til at skabe tryghed på forskellige offshore installationer og lignende, hvor behovet for baskets til transport af mennesker eksisterer.

Her er Jørn Karlsen.

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

Jørn karlsen safe transfer

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365