Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

DASPOS-produkt skal forbedre sikkerheden på havet

13. oktober, 2021

West-Marine A/S forsøger hele tiden ved hjælp af en række fremtrædende produkter at forbedre sikkerheden og livet på havet. Og nu har vi tilføjet et nyt produkt fra DASPOS, der kan spotte en brand, før den opstår.

Der er tale om Leakage Alarm System (LAS-10), der ved hjælp af specialdesignet sensorer måler luften i et maskinrum og herved tidligt kan detektere selv meget små gasudslip eller olielækager ombord. Systemet er fremstillet i materiale, der kan modstå både varme, fugtighed og store vibrationer, der kan forekomme i et maskinrum. 

West-Marine har fået agentur på DASPOS’ nyeste alarmsystem, der med sin revolutionerende teknologi adskiller sig fra traditionelle alarmer, som først reagerer, når skaden er sket. Det revolutionerende ligger i, at systemet kan opdage en brand, før den opstår. 

Store fordele ved DASPOS

Systemet har ingen falske alarmer og registrerer farer, du ikke selv kan se. Og endnu en fordel er, at systemet kan integreres i eksisterende systemer. 

”DASPOS LAS-10 er standardudstyr ved flere rederier, og det er forventeligt, at LAS-10 vil vinde indpas i eksempelvis fiskerflåden. Mange både store og mindre ulykker eller driftstop vil givetvis kunne undgås, hvis man har systemet installeret”, fortæller adm. direktør i West-Marine A/S, Carsten Larsen, der er stolt af at have agentur på DASPOS-systemet.

”Vi er meget begejstret for at tilbyde vores kunder dette Leakage Alarm System fra DASPOS, der skaber stor tryghed og enorm sikkerhed for de danske søfarere.” 

Daspos west-marine
DASPOS LAS-10 er udover et effektivt alarmsystem også let at installere i eksempelvis skibets maskinrum.

Reducer omkostninger med LAS-10

En brand i et maskinrum koster i gennemsnit rederier 150.000 dollars i minuttet og får alvorlige konsekvenser for besætningen. Det vil være mange penge at spare og en mere tryg oplevelse for skibets besætning ved at få et forebyggende alarmsystem fra DASPOS. 

Foruden den nye alarm har West-Marine også en række andre produkter, der kan hjælpe med sikkerhed på de danske have. Heriblandt nødbrandpumpersafety baskets og redningsudstyr

Læs mere om DASPOS og deres LAS-10 her.

Daspos Installation, Tug boat - I

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365