Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Dåb af “Christina”

5. september, 2022

Vores CEO, Carsten Larsen, og CCO, Evan G. Nielsen, var i fredags til dåb på havnen i Hvide Sande, hvor Fiskeskipper Torben Johansen holdt skibsdåb for sin nye rejetrawler ”RI 344 Christina”, hvor bandet Tørfisk efterfølgende optrådte. 

Vi var inviteret med til den festlige dag på havnen, da West-Marine stod for at levere både en NorSap stol og Azcue pumper til det nye skib, der blev bygget på Vestværftet i Hvide Sande. 

”Det har været en fornøjelse at være forbi til dåben af ”Christina”, og der skal gives en stor applaus til både Torben og Vestværftet for et vellykket projekt, der har resulteret i dette flotte skib, der er i højeste kvalitet,” fortæller vores egen Evan Gade Nielsen.

Vores søsterselskab Nordhavn Power Solutions A/S har desuden leveret til motorrummet på det nye fartøj, hvor der er blevet installeret to Scania-motorer. 

Vi ønsker Torben Johansen og ”Christina” gode ture på det åbne hav i fremtiden.

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

rejetrawler Christina west-marine

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365