Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Cattleya i Skagen

27. juli, 2023

Vi er glade for at få lov til at dele vores seneste samarbejde med det dygtige team fra Karstensens Skibsværft i Skagen omkring service af trawleren Cattleya, der er hjemhørende i Esbjerg. 

Som en del af servicen har vi med præcision udskiftet styrerørspakdåsen. For at udskifte denne krævede det demontering af lowergear, intermedia-akslen samt styrerøret og supportrøret. 

For at sikre optimal ydeevne blev nye lejer og tætninger monteret, og vi udskiftede også to hydraulikmotorer til styring. Denne udskiftning blev udført på grund af konstateret indvendig lækage i hydraulikmotorerne.

Vores team på 2 teknikere arbejdede på opgaven, og det tog dem cirka 10 dage at fuldføre servicen på Cattleya.

Ved West-Marine forstår vi vigtigheden af pålidelig service og kvalitetsarbejde, og vi er taknemmelige for muligheden for at arbejde sammen med Karstensens Skibsværft på denne spændende opgave og levere denne kvalitetsløsning til Cattleya. 

Se billeder af service på Cattleya her:

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

cattleya

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365