Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Agenturbesøg i Spanien

17. november, 2022

I oktober kiggede vores Head of Sales, Frederik Vester Pedersen, forbi det nordvestlige Spanien for at besøge Naval Torreiro, der fremstiller en række kvalitetssikre ferskvandsgeneratorer og vandbehandlingsanlæg, som West-Marine er stolt forhandler af. 

Under besøget fik Frederik både hilst på de ansatte i virksomheden og fået en gennemgribende produkttræning af en række ferskvandssystemer. 

”Det har været et lærerigt besøg, hvor vi lærte endnu mere om produkterne. Vi oplever hos West-Marine, at flere og flere kunder vælger et ferskvandssystem fra ntorreiro af to primære grunde. Det er en nem og billig måde at producere ferskvand på, og det kompakte design skaber god plads ombord,” fortæller Frederik Vester Pedersen. 

Hos West-Marine er vi glade for at kunne tilbyde og levere ferskvandsgeneratorer til nogle af industriens sværvægtere og landets største skibe, der alle, til en vis grad, er afhængige af at kunne omdanne havvand til drikkevand på deres mange dage til søs. En proces, der med et vandbehandlingsanlæg nu foregår yderst simpelt og giver mere plads ombord.  

Læs endnu mere om løsningerne her.

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

Frederik Vester Pedersen besøg i Spanien

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365