Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

5 og 10-års dokning

19. juni, 2023

Vi er stolte af at have udført en 5-års og 10-års dokning af ESVAGTs 2 skibe – Celina og Carina. Begge fartøjer har til opgave at sikre sikkerhed på offshore olie- og gasindustrien.

Vores team af dygtige teknikere har arbejdet for at sikre, at disse skibe forbliver i topform og klar til at tackle enhver udfordring, de måtte møde.

Under 10-års dokningen udførte vi en komplet udskiftning af både upper- og undergear. Det betød, at vi udskiftede de gamle gear og erstattede dem med helt nye total renoverede gear. Hydrauliktankene blev ligeledes renset, alt dette blev gjort for at sikre, at skibene forbliver i god driftsstand. 

De gamle gear står i øjeblikket hos West-Marine og er ved at blive renoveret. Dette betyder, at vi udskifter lejre, liner, pakdåser og diverse pakninger. Herefter er gearene igen klar til at komme i service ombord på et Esvagt skib.

Under 5-års dokningen udførte vi også en række vigtige vedligeholdelsesopgaver. Vi udskiftede blandt andet undergearet og rensede hydrauliktankene.

De gamle undergear står hos West Marine A/S og er ved at blive total renoveret. Vi udskifter ligeledes er lejre, liner, pakdåser, pakninger.

Vores teknikere arbejdede med præcision og omhu for at sikre, at alle opgaver blev udført korrekt og effektivt. Vi ved, hvor vigtige disse skibe er for ESVAGT og industrien som helhed, og vi er stolte af at kunne bidrage til deres succes.

Vi ser frem til at samarbejde med ESVAGT i fremtiden og fortsætte med at levere den samme høje kvalitet og service, som alle vores kunder fortjener. 

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

Esvagt Celina

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365