Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

30 års jubilæum hos West-Marine

1. april, 2022

Vi vil gerne ønske vores dygtige CFO/CCO, Evan G. Nielsen, stort tillykke med hans 30 års jubilæum. Han startede tilbage i 1992 og er siden hen blevet en af de vigtigste hjørnesten i West-Marine. Vi håber, at han har mod på at tage 30 år mere.

Bemærk at Evans smil er ikke blevet mindre med årene. Dog er de hvide tennissokker skiftet ud med den mørke rullekrave.

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

Evan G. Nielsen 30 års

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365