Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Turen gik til Amasus i Holland

16. maj, 2024

ZF i Holland stod over for en udfordring med overhalingen af en tunnel thruster ombord på Amasus Shippings skib, Eemslift Ellen. 

Som så ofte før, kontaktede de West-Marine for at få hjælp til at sikre en professionel og effektiv overhaling.

Vi sendte derfor en af vores erfarne teknikere til Holland for at levere den fornødne ekspertise og sikre, at tunnel thrusteren blev overhalet korrekt. 

Vores engagement i at levere førsteklasses service og vores ekspertise inden for thruster overhaling blev endnu engang bekræftet under dette projekt. 

Denne opgaver understreger vores dedikation til at opretholde og forbedre sikkerheden og effektiviteten af skibes drift – uanset hvor de befinder sig henne i verden. Vi er glade for at kunne hjælpe Amasus med at komme tilbage på havet igen.

Se billeder fra arbejdet på Eemslift Ellen her:

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

Amasus Shipping

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365