Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Trawleren Neptune

22. maj, 2023

Vi har haft to serviceteknikere en tur i Skagen på Karstensens Skibsværft for at udføre en større overhaling på Neptune, der inkluderede træk af propeller og skrueaksel samt udskiftning af de udvendige og indvendige pakdåser. 

Takket være både Jonas og Leif og deres kvalitetsarbejde blev jobbet udført til tiden, og Neptune var igen i stand til at forlade dokken og vende tilbage til havet med fornyet styrke.

Vi vil gerne sende en tak til Karstensens Skibsværft for at have valgt at samarbejde med West-Marine på denne opgave.

Se billeder fra opgaven herunder:

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

Trawleren Neptune - West-Marine

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365