Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Mød West-Marine: Søren Lauridsen, Skibsmontør

12. juni, 2022

Selvom vi oftest servicerer og reparerer nye motorer og både, så sker det i ny og næ, at der kommer en speciel opgave forbi vores værksted. Her kom en 40 år gammel påhængsmotor ind, og vores servicemontør Søren Lauridsen fik naturligvis gang i påhængsmotoren igen, hvilket bragte stor glæde hos kunden.

Søren er en af de nye servicemontører på værkstedet, og selvom han er ny, får han mulighed for at tage ansvar for en lang række opgaver, hvilket han nyder godt af.  

”Der er mulighed for at udvikle sig, når man får ansvar fra start. Man er mere end bare arme og ben hos West-Marine A/S,” fortæller Søren, mens han arbejder på den gamle påhængsmotor. 


Lær vores servicemontør lidt bedre at kende i videoen og kast et blik på den 40 år gamle påhængsmotor, der igen kan komme ud på det åbne hav.

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

søren lauridsen skibsmontør west-marine

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365