Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Scrubber pumpe – inline  centrifugalpumpe CM

Centrifugalpumpe eminent som scrubber pumpe

En scrubber pumpe er konstrueret af en vertikal in-line centrifugalpumpe – en enkeltrinspumpe, som udmærker sig ved den vertikale installation, hvilket er pladsbesparende, da en tilsvarende horisontal pumpe optager 2-3 gange mere plads. Deres sugning og levering finder sted inline for dermed at kunne tilvejebringe en jævn strøm af væske. 

Azcues vertikale in-line pumpeserie CM er større og mere robust end den vertikale LN Serie. CM serien er også karakteriseret ved, at motoren kan fjernes, uden at du skal afbryde pumpen helt fra installationen. Vertikal in-line centrifugalpumper har en aksel i pumpen og en anden i motoren. Hvilket igen betyder, at du ikke skal skifte det hele, hvis uheldet er ude.

Scrubber pumpe - in-line centrifugalpumpe CM
Scrubber pumpe

Specifikationer

 • Kapacitet op til 1500 m³H
 • Maks tryk op til 130 bar
 • Størrelse på udløb DN 50-250
 • Maks temperatur 120° C

Azcue vertikale centrifugalpumpe serie CM

CM serien består af 3 forskellige modeller VM, CM og VR, der alles kan konstrueres på forskellig måde alt afhængig af Priming system, sstørrelse af udledning,  impeller type, konstruktion, forstærkning eller individuelt modificeret. Der findes er hav af løsninger – kontakt Martin Marstrand for yderligere oplysninger. Netop en forstærket pumpe kommer på tale når man taler om Scrubber Pumps.

Scrubber pumpe

Den vertikale in-line centrifugalpumpe Serie er ideel til anvendelse i både våde og tørre scrubber systemer. Serien er robust designet til anvendelse i situationer, hvor væsken er forurenet, pumpen har en lav NPSH værdi og kan som beskrevet ovenfor forstærkes.

Materiale

Scrubber pumperne leveres i bronze og støbejern.

Fordele og funktioner ved scrubber pumpen

 • Enkelttrins vertikal centrifugalpumpe

 • Vertikalt design er pladsbesparende

 • Ekstra leje mellem pumpe og motore

 • Bagudtræk med henblik på vedligeholdelse

 • Lav NPSH værdi (Net Positive Suction Head) – se kurve i brochure

 • 230V, trefasede 50 Hz / 60 Hz motorer er tilgængelige, IP55 som standard

 •  ATEX version efter anmodning

 • Lav NPSH værdi (Net Positive Suction Head) – se kurve i brochure

Anvendelse

MARINE
Scrubber pumpe, Ballastpumpe, Brandbekæmpelse, opvarmning / køling, lænsepumpning

INDUSTRIEL
Vandforsyning – brandbekæmpelse , opvarmning/ køling, AC, kraftværker 

 

Godkendt vertikal in-line centrifugalpumpe (Scrubber pumpe)

Hver pumpe er designet til at passe til din proces, hvilket resulterer i større effektivitet og lavere levetidsomkostninger med hensyn til slid og energiforbrug. Alle pumper testes individuelt, før de forlader fabrikken. Den vertikale In-Line Centrifugalpumpe er typegodkendt af marinen fx Lloyds / ABS.

Dokumenter

Service

En af de vigtigste fordele ved scrubber pumpen er ligesom de andre pumper i Azcue programmet, at   udskiftelige dele reducerer lagerbeholdningen ombord.

Vi garanterer forsyning af reservedele i mange år fra slutproduktion af en model. Således behøver brugeren ikke at udskifte en pumpe, der kun har brug for en ny reservedel.

Hos West-Marine har vi mange års erfaring med at service pumper fra Azcue Pumps i Spanien. Giv os et ring  og vi kommer til dig eller tager pumpen med på vort værksted i Esbjerg.

Se det store pumpeprogram fra Azcue her.

Har du spørgsmål til
vores løsninger og udstyr?

Her på værkstedet eller ude hos dig yder vi enhver form for service, reparation og eftermontering – når som helst og hvor som helst i verden: 24/7/365.

Vores dygtige medarbejdere har en bred viden inden for service og reparation af alle pumpetyper på alle størrelser af skibe og rigge.

Hans Jørgen Mouridsen

Hans Jørgen Mouridsen

System Coordinator

hjm@west-marine.dk
+45 76 11 97 61
+45 20 11 26 18

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

 • Man-tors

  07:00 - 16:00

 • Fredag

  07:00 - 13:30

 • Lør-søn

  Efter aftale

 • Service året rundt 24/7/365