Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Roadshow 2020

6. juli, 2020

West-Marine besøgte i september måned, sammen med Nordhavn Power Solutions A/S, otte forskellige havnebyer i Jylland med et RoadShow
To store lastbiler med førsteklasses produkter viste den multiforretning, vi har i dag med hensyn til kvalitet, design, applikation og kundetilpasningsmuligheder.

Læs artiklen “Esbjerg-firma trodser corona og rejser på salgsturné til flere havne” publiceret i JyskeVestkysten.

Esbjerg-firma trodser corona

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

Kent Kirk roadshow west-marine

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365