Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

”Hvornår skal I bruge pakninger?”

23. maj, 2024

Det spurgte vores kollega Rud Kristensen om, da der blev ringet ind med en hasteopgave.

IKM Ocean Team havde fået en ordrer ind på rensning af store kølere, hvor de efter trykprøven måtte konstatere, at der skulle bruges nye pakninger. De ringede efterfølgende til os, da vi tidligere har hjulpet dem med pakninger. 

Efter en dialog med kunden gik vi i gang med at tegne og fabrikere de ønskede pakninger, så de kunne hente senere samme dag. 

”Vi ved, at West-Marine er effektive og leveringsdygtige specielt på hastesager. Og vi kunne hente pakningerne samme dag, som de var bestilt. Det var et glidningsfrit forløb, og vi kommer til at kontakte dem næste gang, vi har brug for pakninger.” fortæller Klaus Kristensen, Project Manager hos IKM Ocean Team. 

Hos West-Marine står vi altid klar til at hjælpe med dag-til-dag leveringer. De laver alle specialfremstillede pakninger, bremsebånd og O-ringe. Vores eksperter står klar til at give kvalificerede råd og hjælpe med at løse alle hastesager.

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk. Du kan også ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

Pakninger - West-Marine

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365