Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Overhaling på Syltfærgen

30. november, 2022

Syltfærgen, der sejler mellem Havneby på Rømø og List på den tyske ø Sild, har været inde forbi havnen i Esbjerg, hvor den har gennemgået en større overhaling. 

Esbjerg Shipyard samarbejdede med West-Marine om overhalingen af færgens propellerhoveder samt propellerblade og en udskiftning af pakdåserne. Selve overhalingen af propellerhovederne foregik under opsyn af en Kongsberg Maritime supervisor, der også var med i samarbejdet.  

Vores tre serviceteknikere var færdige med deres del af overhalingen flere dage før den planlagte færdigmelding, hvilket var til alles store tilfredshed. 

En stor tak skal lyde til Esbjerg Shipyard, der valgte at have os med på denne opgave, og den succesfulde overhaling var ikke sket uden deres faglige ekspertise og erfaring.

Færgen er nu tilbage på sin naturlige overfart mellem den danske og tyske ø.

Se billeder af overhaling på Syltfærgen her:

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

West-Marine Syltfærgen Esbjerg Shipyard

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365