Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Nyt år, ny facade – samme service

18. januar, 2023

De mange år på Esbjerg Havn, hvor vind og vejr aldrig står stille, har sat sine tydelige spor på vores facade. 
Derfor har vi besluttet at give hele facaden en stor overhaling i år. 

Vi er som bekendt eksperter i overhaling af skibe og både, men når det kommer til overhaling af facader, så må vi få hjælp fra specialister på dette område.

Derfor har vi lavet aftale med det store og velrenommerede lokale tømrer- og snedkerfirma Jensen & Jensen, der vil stå for projektet. 

De er i fuld sving med den store renovering, og vi glæder os til det færdige resultat i løbet af nogle måneder. 

Se billeder af den første del af renoveringen:

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

Ny facade West-Marine Jensen & Jensen

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365