Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Fra Nordsøen til de danske hjem

1. august, 2022

Det første, naturgassen fra Nordsøen møder på vej mod de danske familier, er Ørsteds Gasbehandlingsanlæg i Nybro. Her bliver al naturgas fra Nordsøen bearbejdet, renset og kontrolleret, hvorefter det bliver videreformidlet til gasnettet. 

West-Marine har hjulpet med at renovere dampkondensatkøleren i Nybro-anlægget. Den blev i første omgang demonteret og transporteret til vores værksted. Vi adskilte køleren – helt ned til mindste detalje. 

Vi begyndte dernæst at udskifte delene, hvor der både blev brugt rustfrit og almindelig galvaniseret stål. Vi fremstillede også nye dele – bl.a. riste, beslag, afstandsringe og vigtigst af alle en ny fordamper. Vi sandblæste og malede de enkelte komponenter, herefter foretog vi en tryk og lækagetest af selve køleelementet. 

Vi indkøbte desuden en ny ATEX-godkendt elmotor og blæser-vinge til anlægget. 

Jobbet blev udført til alles store tilfredshed – og nu kan køleren holde i 15-20 år igen. 

Se billeder af arbejdsprocessen herunder:

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

Ørsteds Gasbehandlingsanlæg i Nybro

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365