Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

En overhaling på Normand Valiant

16. maj, 2022

I samarbejde med ZF Holland, har West-Marine været med på en arbejdsopgave i det sydvestlige Norge – nærmere bestemt Stavanger. Her skulle to af vores teknikere sammen med en ZF-teknikere overhale den ene azimut thruster ombord på support vessel Normand Valiant, der tilhører rederiet Solstad Offshore ASA

Vi vil gerne sige tak til ZF Holland for at tænke os ind i arbejdsopgaven på Normand Valiant.

Du kan kaste et nærmere blik på arbejdet med thrusteren nedenfor.

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

Normand Valiant

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365