Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Naboer på serviceopgave

20. november, 2023

Vi blev kontaktet af vores nabo på havnen i Esbjerg, A/S Oilpower Hydraulics, der havde behov for assistance til en udfordrende opgave på et af ZITONs skibe – Wind Pioneer.

Opgaven involverede en omfattende overhaling af fartøjets to thrustere, og vores teknikere gik grundigt til værks. 

Den ene thruster var blevet bøjet, og på den anden thruster var der opstået utætheder i hydraulikslangerne, hvilket krævede en mere omfattende operation. Det blev besluttet, at når begge thrustere alligevel var oppe, at udskifte hydraulikslangerne på begge thrustere. 

For at udskifte hydraulikslangerne var vores teknikere nødsaget til at afmonterede undergearene på begge thrustere for at sikre adgang. 

En kompleks opgave, men vores team klarede det, og begge thrustere er nu i perfekt stand og genmonteret på skibet.

Hele processen blev udført på vores værksted i tæt samarbejde med A/S Oilpower Hydraulics. Vi er glade for at levere en effektiv og præcis service i denne komplekse opgave.

Se billeder fra overhalingen:

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

Sejerøfærgen

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365