Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Mød West-Marine A/S: Jonas Keimling, Skibsmontør

23. november, 2021

27-årige Jonas Keimling er uddannet skibsmontør og har, trods sin unge alder, været at finde på West-Marines værksted i 10 år. Han startede i lære tilbage i 2012 og har nydt den alsidige arbejdsgang og de mange spændende opgaver.

”Jeg kommer vidt omkring som skibsmontør hos West-Marine A/S, hvor jeg både har været i Saudi-Arabien, Skotland og Skagen. Det er bare en fornøjelse at hjælpe kunderne og yde en verdensklasse service”, fortalte en stolt Jonas, der var i fuld gang med at fikse et generatoranlæg for en kunde.

Og hvis du ikke helt ved, hvad en skibsmontør er, så kan du høre Jonas’ kæreste komme med sin beskrivelse af jobbet i videoen nedenfor.

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

medarbejder jonas keimling

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365