Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Mød West-Marine: Johannes Schmidt, Skibsmontør

9. december, 2021

Den erfarne skibsmontør Johannes ”Johs” Schmidt startede på West-Marines værksted tilbage i 2004, og han har rejst jorden rundt for at løse alle typer af opgaver på skibe. “Johs” ved aldrig, hvad dagen bringer, og derfor er hans kuffert altid pakket, så han er klar til at rykke ud og hjælpe kunderne med at ordne alt fra motorer til thrustere.

Han elsker det alsidige arbejde, som han oplever hos West-Marine A/S, og han har ingen planer om at stoppe foreløbig, selvom alderen trykker.

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

Johannes schmidt

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365