Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Overhaling af Havila Fanø

26. april, 2023

Hos West-Marine er vi stolte af at have været en del af den store renovering af skibet Havila Fanø, der blev dokket på Esbjerg Shipyard i starten af marts. Vores team assisterede Kongsberg og deres teknikere med at demontere thrusterne på skibet, mens styresektionerne og uppergear blev sendt til overhalet ved Kongsberg i Aalborg.

Samtidig kom der et sæt reserve undergear, Azipull thruster, direkte fra Norge og monteringen kunne begynde kort tid herefter. Vores mål var at få Havila Fanø til at sejle igen søndag den 26. marts, og med stor succes og glæde for alle, lykkedes det at overholde tidsplanen.

Vi er glade for at have bidraget til at få Havila Fanø på bølgerne igen og for at have været en del af et vigtigt projekt for Esbjerg Shipyard og Kongsberg. Vi vil fortsat arbejde hårdt for at levere de bedste marineprodukter og services til vores kunder og samarbejdspartnere.

Se billeder af vores arbejde herunder:

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

havila Fanø - West-Marine

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365