Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Servicetekniker i Gdansk, Polen

12. juli, 2022

Hos West-Marine har vi tit montører og teknikere udsendt til små og store opgaver i både ind- og udland. Seneste har vi haft vores servicetekniker Jonas Keimling forbi Gdansk i Polen, hvor han på Remotowa Skibsværft skulle udføre et arbejde for ZF Marine Krimpen i Holland.

Den overordnede arbejdsopgave bestod i at udskifte 2 propeller pakdåser på uddybningsfartøjet Vitruvius. 

Efter en uges arbejde kunne Jonas tage hjem til West-Marine efter en veludført opgave, der blev løst med stor tilfredshed hos kunden. 

Se billeder af arbejdsprocessen herunder. 

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

Uddybningsfartøjet Vitruvius

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365