Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Før & efter: Stor renovering af ESVAGT-båd

8. juni, 2022

På vores værksted i Esbjerg har vi haft en af ESVAGTS Daughter Crafts ”DC 11” inde forbi til en grundig renovering. Her gik vores teknikere i gang med at strippe hele båden, hvorefter den blev sendt forbi en sandblæser og maler, der kunne give båden nyt liv. 
Da båden kom tilbage fra maler, skulle vi genmontere alle delene og tillige montere en helt ny motor i båden. Alt dette forgik under supervision og i tæt samarbejde med værkstedschef Søren Westphal og hans kolleger fra ESVAGT.
Efter en vellykket prøvesejlads kunne vi sende båden tilbage til ESVAGT, så den igen kunne genoptage sine vigtige opgaver på havet. 
Se billeder af renoveringsprocessen nedenfor og bemærk den store forvandling. 

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

esvagt båd west-marine

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365