Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

EUROPACK: Service på sublimt niveau

6. december, 2022

Hos West-Marine elsker vi at hjælpe vores kunder, og vi hjalp teknikvirksomheden Kemp & Lauritzen med en pakningskrise, hvor vi kort tid efter fik denne rosende besked tilbage:

”Vi konstaterede, at vores pakninger var af forkert materiale, og det var en fredag eftermiddag. I panik ringede jeg til Evan G. Nielsen fra West-Marine, som hurtigt fik mig guidet over til Keld Moesgaard. Selvom det var ”5 minutter i lukketid”, så tog Keld opgaven. En halv time efter mit første paniske opkald, havde Keld allerede styr på både materialer og en ekstra mand, der kunne hjælpe Keld med at skære pakningerne. 

Senere samme eftermiddag, blot 2 timer efter mit første opkald, kunne jeg hente 3 pakninger i størrelsen 800×2100 – skåret med puslespils samlinger i hjørnerne. 

Jeg kan ikke rose West-Marine nok, da det var et ekstremt højt serviceniveau. Det er sublimt, at I ville gå det ekstra skridt for at hjælpe en kunde, der ellers ikke var kendt i huset,” skrev tilbudschef Bjørn Pedersen hos Kemp & Lauritzen. 

Hvis du har brug for en pakning – uanset størrelse, materiale eller tidspunkt, så står vores EUROPACK-afdeling altid klar til at hjælpe.

Kontakt os i dag.

Keld Moesgaard Europack

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365