Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

En tur på bølgen blå med Fulton

30. oktober, 2023

Vi havde i sidste uge æren af at invitere en række gode samarbejdspartnere til en fantastisk eftermiddag på havet ombord på den mere end 100 år gamle tremastede skonnert, Fulton

Eftermiddagen bød ud over et fremragende vejr til havs på spændende snakke, socialt samvær og et unikt indblik i et skib og projekt, som vi er stolt ambassadør for.  

Denne eftermiddag var aldersgennemsnittet på Fulton om muligt skudt lidt til vejrs. Skibet Fulton er nemlig til daglig fyldt med unge, søstærke kræfter og er også derfor kendt som ungdommens skib. Netop Fultons vigtige arbejde med unge søfolk fik vores gæster et unikt indblik i, da Fultons Skipper Jakob Jensen i bølgernes brus fortalte om skibets vigtige initiativer og ikke mindst spændende historie.  

Hver dag arbejder de unge, sammen med den øvrige besætning, på at få skibet til at sejle bedst muligt. Men bag målet ligger også visionen om at hjælpe unge med at opleve et fællesskab, de måske ikke oplever i dagligdagen og som fokuserer på at opbygge selvtillid og selvværd gennem succesoplevelser. 

”Det betyder meget for os at kunne give vores samarbejdspartnere et indblik i et projekt, vi tror så meget på og er stolte over at støtte. Eftermiddagen bød ikke blot på spændende og vigtige historier. Selve oplevelsen på skibet var også helt særlig, da den blandt andet bød på udsyn til Esbjerg Havn fra vand siden, hvor vi fik udsyn til de imponerende Esvagt skibe og havnens mange store bygninger, samt fik vi selskab af sæler og sågar de sjældne havørne”, fortæller Carsten Larsen, vores CEO. 

Alt i alt var det en fantastisk eftermiddag i havets tegn. Vi glæder os allerede til næste gang, vi tager gæster med på vandet igen. 

Se billeder fra vores dag på Fulton:

Fulton

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365