Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Survival Kits til vindindustrien

18. juli, 2022

Vores direktør, Carsten Larsen, og resten af medarbejderne hos West-Marine har haft travlt den senere tid med at pakke mange hundrede Survival Kits – bl.a. til vindmølleparken Hollandse Kust Zuid.

Disse Survival Kits bliver sendt afsted til flere større kunder inden for vindindustrien – heriblandt Siemens Gamesa Renewable Energy, der installerer offshore vindmøller rundt om i både danske og udenlandske farvande.

Vores kunder er særdeles specifikke og krævende i deres ordreafgivelser på West-Marines Survival Kits, og vi kan sammensætte indholdet af de enkelte kits på præcis den måde, kunden ønsker. 

Dette med god grund, da kunderne derved sikrer, at deres vindmølle teknikere ikke kommer til at mangle både vådt, tørt og meget andet i den periode, de er ude på en opgave i en offshore vindmøllepark.   

Læs mere om vores løsninger og udstyr her.

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

survival kits west-marine

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365