Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

Arctic Ocean

20. marts, 2023

Det er ikke længe siden, at vores teknikere var ombord på en gammel kending – Arctic Ocean. Her foretog de en række forbedringer i maskinrummet. De rengjorde ladeluftkøler, reparerede kølevandsrørene og udskiftede pladerne ved pladekøler 

”De sidste 8 år har jeg brugt West-Marine A/S til reparationer og forbedringer på mine skibe Arctic Hunter og Arctic Ocean. Jeg vælger altid West-Marine, da de er yderst professionelle i deres arbejde, og de sætter altid kundens ønsker og krav som førsteprioritet,” fortæller partsindehaver af Arctic Offshore Aps, Finn Jakobsen. 

Hos West-Marine gør vi altid vores bedste for at give kunderne den bedste oplevelse, og vi giver gerne Finn og alle andre endnu flere gode serviceoplevelser på vores værksted eller ude hos jer. 

Se billeder fra arbejdet:

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk eller ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

Arctic Ocean

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365