Skip to main content
Vi står klar til at hjælpe 24/7/365 - Døgnservice

10 års dokning af Cornelia

14. juni, 2024

Det er altid en fornøjelse at skulle hjælpe med service på et af ESVAGT A/Ss skibe. Denne gang var det skibet Cornelia, der skulle i dok ved Esbjerg Shipyard A/S og have udført et stort 10 års service.

Et sådant service indebærer blandt andet en ombytning af overhalede ZF upper og lower gear. Foruden udskiftning af pakninger, pakdåser, lejer og linere og meget andet. De afmonterede ZF upper og lower gear fra ”Esvagt Cornelia” er efterfølgende blevet overhalet på West-Marines værksted. Det betyder, at når søsterskibet ”Esvagt Claudine” senere på foråret skal have sin 10 års service, er West-Marine klar til en effektiv og sikker ombytning af gearene.

Vi ser frem til at fortsætte vores mangeårige samarbejde med ESVAGT. Vi er klar til at sikre, at deres ESVAGTs altid er klar til enhver opgave.

Se billeder fra dokningen:

Har du lyst til at læse om flere arbejdsopgaver, der er udført af West-Marine? Så kan du altid trykke her og blive opdateret de seneste projekter og nyheder. 

Hvis du selv er på udkig efter hjælp til at fikse din båd eller skib, så kan du kontakte vores serviceafdeling ved at skrive til sales@west-marine.dk. Du kan også ringe direkte til vores hovednummer +45 75 45 70 44. Vores serviceteam er klar til at rykke ud – når som helst og hvor som helst – for hvis skaden er sket, skal det kunne fikses hurtigst muligt. West-Marines teknikere arbejder døgnet rundt for at betjene og servicere alt fra indenrigsfærger og store skibe. De er eksperter i thruster overhaling og generelle serviceløsninger.

Esvagt Cornelia

West-Marine A/S er en maritim virksomhed, der markedsfører produkter og serviceløsninger til industri, marine & offshore.

Åbningstider

  • Man-tors

    07:00 - 16:00

  • Fredag

    07:00 - 13:30

  • Lør-søn

    Efter aftale

  • Service året rundt 24/7/365